Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

úprava vozidla


Brazil

Hráč

8
8.2.2023 20:58

Zdravičko, dneska okolo 2 ráno som si upravoval svoje auto. Dával som si na auto Predné zosilnene brdzy T2 a následne aj Zadné Zosilnene brdzy T1. Ale keď som sa pozrel na úpravy na vozidle tak tam mám len Zosilnené zadné brzdy T1. Pravdepodobne asi nejde mať predné aj zadné brzdy upravené. Tým by som chcel poprosiť o vrátenie penazí Predných brzd T2 (250 tisíc) a rovno sa aj opýtať či by sa dali upravovať predné aj zadné brzdy súčastne.

8.2.2023 21:28, naposledy upraveno 8.2.2023 21:31 uživatelem Rataj

Zesílení předních brzd je seřízení, ve kterém jsou přední brzdy záměrně silnější, než zadní brzdy, které jsou naopak slabší. Zesílení zadních brzd funguje stejně, ale přesně naopak. Tím se docílí specifických jízdních vlastností. Obě tyto možnosti se zcela vylučují a proto logicky nejdou kombinovat. Stejně jako v Tuning editoru nejdou nikdy kombinovat jakékoliv dvě možnosti ve stejné kategorii (zvolením jiné logicky rušíš tu stávající zvolenou a myslím, že to vizuálně je dost zřejmé - přesto už jsem poslal admina, aby ti peníze ve hře vrátil). Pokud chceš obecně silné brzdy vepředu i vzadu, bez změny jízdních vlastností, tak si zvol možnost Silnější brzdy, která stojí jen 75 tisíc a docílíš tak ještě silnějších brzd, než jsou T2 vepředu a vzadu.


Powered by LeoSight IFS
LT~22