Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení trestu | 24hodin | magovec


neznamy#4745

Smazaný účet

11
9.2.2023 17:57, naposledy upraveno 11.2.2023 20:12 uživatelem neznamy#4745

Ahoj, sepíšu si zde opravdu krátkou žádost o zkrácení, jelikož mi zde nesedí, že jsem porušil pravidlo NonRP inj

Za co mi byl tedy ban udělen?

Byl jsem zabanovaný za nonRP driving a nonRP injuries

Menší vysvětlení

Tento opravdu krátký odstavec je tedy takové krátké vysvětlení toho, co se vlastně tak nějak stalo. Můžeme tedy začít.

Nebudu se tu nějak extra rozepisovat, nejedná se totiž o nic vážného, pouze chci čtenáře částečně uvést do děje. V krátkosti jsem ujížděl PSA jelikož můj rejstřík je jak slohová práce z češtiny, a navíc jsem v době traffic stopu měl u sebe bouchačku. Jak jsem tedy zmiňoval, tak jsem začal ujíždět. Nebudu lhát, vypadalo to nadějně ale nepovedlo se. A teď budu opravdu upřímný a nebudu zde nějak lhát, zkrátka jsem nedostal úplně šťouchnutí čumákem od PSA ale dostal jsem nějaké nárazy a rámy, srazil jsem nějaký plot a nebo trochu poskočil když jsem jel přes obrubník. Zpravidla bych si měl instantně psát status dle toho co se odehrálo, ale  nešlo to kvůli omezenému času jelikož bych okamžitě dostal box. Hned co jsem porušil nonRP driving jelikož jsem jak zmatený pes začal driftovat na trávníku jelikož jsem zle odbočil (( NonRP driving plně beru a proto to tady nebudu rozebírat ))  Tak mi tedy přišlo vhodné, napsat opravdu do sekundy status který nebyl ovšem tak dostatečný, proto tedy pár minut na to, když už jsem byl prostě v pasti jsem po své smrti (PK) napsal status již  vyhovující tomu co se stalo.

Uplně zde do detailu nenapíšu co se v 2 statusech psalo, takže kdyby někdo od PSA měl záznam mého ujíždění a chtěl by se sním třeba podělit, jsem jednoznačně pro. Čiže v prvním statusu bylo zmiňované nedostatečné INJ tedy "krvácí z hlavy". Hned po tom co jsem dostal PK tak jsem si napsal co si pamatuju od oka: Krvácí z hlavy, nosu | zlomený nos | pohmožděná LHK, PDK | naražená LHK, PDK. Vzhledem k situaci když už jsem čistě ležel úplně bezmocný na zemi s kulkou v zádech tak jsem jsem si tedy sepsal status který je řádek nahoře. Hned po respawnu jsem si ovšem status smazal a tak to vypadalo, že jsem plně bez statusu.

Závěr

Na závěr jak už lze poznat tak bych chtěl požádat o zkrácení případně vysvětlení důvodu za nonRP inj. Příjde mi že jsem takové pravidlo opravdu neporušil i když jak jsem zmiňoval, zpravidla jsem sepsaný status měl mít instantně. Ban mi udělil @magovec budu tedy rád, když mi magovec k tomu napíše své, případně mi žádost opravdu zkrátil, děkuji a hezky zbytek dne.

E: Poprosím o uzamčení žádosti, trest mi již vypršel, díky.


Powered by LeoSight IFS
LT~20