Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Hromadná kontrola účastníku provozu ze strany Policie San Andreas


Holub

Hráč

46
11.2.2023 00:36, naposledy upraveno 11.2.2023 00:36 uživatelem Holub

Hromadná kontrola účastníků provozu ze strany Policie San Andreas


V odpoledních až podvečerních hodinách dne 9.2. byl most ve směru na Bayside či San Fierro, rozdělující Tierra Robadu a Red County, předmětem jedné z největších preventivních akcí za posledních let. Provoz v daném směru byl omezen do jednoho pruhu s následným "odvedením" do již připravené koridoru, které měli pod palcem vybraní policisté. Došlo na proces běžné kontroly - provedení kontroly dokladů, stavu vozidla, dechové zkoušky a nakonec také kontrola vozidla, (ne)přítomnosti povinné výbavy a také kontrola, zda se ve vozidle nenachází cokoliv ilegálního či z ilegální činnosti.
Pro ty méně chytré či všímavé, kteří v dané situaci usoudili, že o provedení kontroly nemají zájem, čekalo na daném místě poněkud nepříjemné překvapení v podobě vysoce výkonného policejního stíhače. A kdyby jen ten - v záloze bylo připraveno hned několik jednotek připraveno pro tyhle účely. Mně samotného nezbývá říct nic jiného než jen tak dál!

 


-R.B.


Powered by LeoSight IFS
LT~42