Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zadosť o unpermu Sovietdog (PS: chcel by som aby sa kuknul aj Sedlix dekuju)Vážený administrátor Sedlix,SovietDogSom 16-ročný chlapec, ktorý sa tu ospravedlňuje za všetko, čo som spravil a za svoju históriu. Je mi veľmi ľúto, že som porušil pravidlá a ž


Havran

Hráč

16
13.2.2023 11:19, naposledy upraveno 13.2.2023 11:19 uživatelem Havran

Vážený administrátor Sedlix,SovietDog

Som 16-ročný chlapec, ktorý sa tu ospravedlňuje za všetko, čo som spravil a za svoju históriu. Je mi veľmi ľúto, že som porušil pravidlá a že som vás tým všetkým znepríjemnil.

Uvedomujem si, že som spravil veľa chýb a že moje konanie bolo neprijateľné. Pre mňa je to veľmi dôležité, aby som sa ospravedlnil za svoje činy a aby som sa pokúsil napraviť svoju minulosť.

Som už 8 mesiacov bannutý a uvedomujem si, že moje konanie si zaslúžilo trest. Avšak, snažím sa zlepšiť sa a urobiť všetko preto, aby som sa stal lepším človekom. Snažím sa vedieť, čo je správne a čo nie a vyhnúť sa situáciám, ktoré by mohli viesť k porušovaniu pravidiel.

Vážim si vašu prácu a pochopenie pre moju situáciu a preto by som bol veľmi vďačný, keby ste sa pozreli na moju žiadosť o unban. Verím, že moje vytrvalé snahy o zlepšenie a moje úprimné ospravedlnenie preukážu, že som schopný zlepšiť sa a byť výborným členom komunity.
(PS: chcem aby sa na to kuknul aj administrátor pán Sedlix dekuju ).

Ďakujem vám za vašu pozornosť a teším sa na vašu odpoveď.

S úctou,

[Havran]

 

8.3.2023 22:10

Ahoj @Havran,

rád bych ti vyšel vstříc a tvou žádost pečlivě zhodnotil - v tuto chvíli zatím nevidím důvod, proč bych neměl zvažovat udělení unbanu - bych si rád přečetl z tvé strany kvalitní žádost o unban. Tato není vůbec špatná, ale prosím:

  1. V názvu tématu nepiš slohovku, stačí stručně zmínit, že jde o žádost o unban a od jakého administrátora.
  2. V úvodu své žádosti napiš, za co jsi ban dostal. Porušená pravidla si dokážeme najít v seznamu banů, ale popiš, prosím, situaci.
  3. Pak můžeš dopsat ten zbytek.

V tuto chvíli stížnost zamítám, ale klidně si podej další. Nedávám ti žádný časový limit, po který bys neměl žádost podávat, ale prosím, dej si s žádostí záležet a ideálně obsáhni všechny mé požadavky.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~31

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024