Jméno, příjmení a tituly: Mgr. Orlando Anderson M.A.
Datum narození: 19.8.1999
Místo narození: Los Santos
Kontakt: 407-413
orlando.anderson@post.ic
Nejvyšší dosažené vzdělání:
- Vysokoškolské vzdělání v oboru práv ukončeno s dosažením magisterského titulu - Yale Law University.
Pracovní zkušenosti:
Policie San Andreas (2021-2022 - nadpraporčík.)
Anderson Company - ( 2022 - Jednatel.)
Wako Production - (2022 - Investor.)
Speed Trans - (2023 - Personalista.)
Hasičský Záchranný Sbor - (2022 - praporčík.)
Vlastněné licence a kurzy:
Řidičský průkaz typu A,B,C
Kurz Horské služby a Potápěčský kurz - HZS.
Kurz ZOP a všechny kurzy potřebné k práci u PSA.
Jazyky:
Angličtina - plynule mluvený a psaný projev
Čeština - plynule mluvený a psaný projev
Motivační dopis:
Dobrý den,
dovolte, abych se tímto dopisem krátce představil a seznámil vás s důvody, proč jsem se rozhodl ucházet o pozici Tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby.
Za svou kariéru jsem nasbíral zkušenosti z různých oblastí ( Policie San Andreas - nadpraporčík, jednatel a majitel firmy Anderson Company, personalista ve firmě Speed Trans, soukromý advokát, praporčík Hasičského záchranného sboru, Kongresman a starosta obce Fort Carson, Hlavní Manažer v CRN )
Mluvený či psaný projev mi v jakékoliv situaci problém nedělá, jsem pracovitý a z práce u záchranných složek sebejistý a důrazný. Každou práci odvádím na sto procent. Rád pracuji v týmu a mám rád, když má práce za něco stojí. Ve zkratce jsem velmi precizní typ člověka, který vše musí dokončit do konce, jsem člověk, který se rád učí novým věcem, které za něco stojí. Komunikace je základní věc, kterou musí každý člověk na takové pozici ovládat. Naslouchám druhým a jejich návrhy se snažím automaticky realizovat. Ve volném čase se zabývám sportováním a cestováním.
S přáním hezkého dne,
Mgr. Orlando Anderson - M.A.
Jméno, příjmení a tituly: Mgr. Orlando Anderson M.A.
Datum narození: 19.8.1999
Místo narození: Los Santos
Kontakt: 407-413
orlando.anderson@post.ic
Nejvyšší dosažené vzdělání:
- Vysokoškolské vzdělání v oboru práv ukončeno s dosažením magisterského titulu - Yale Law University.
Pracovní zkušenosti:
Policie San Andreas (2021-2022 - nadpraporčík.)
Anderson Company - ( 2022 - Jednatel.)
Wako Production - (2022 - Investor.)
Speed Trans - (2023 - Personalista.)
Hasičský Záchranný Sbor - (2022 - praporčík.)
Vlastněné licence a kurzy:
Řidičský průkaz typu A,B,C
Kurz Horské služby a Potápěčský kurz - HZS.
Kurz ZOP a všechny kurzy potřebné k práci u PSA.
Jazyky:
Angličtina - plynule mluvený a psaný projev
Čeština - plynule mluvený a psaný projev
Motivační dopis:
Dobrý den,
dovolte, abych se tímto dopisem krátce představil a seznámil vás s důvody, proč jsem se rozhodl ucházet o pozici Tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby.
Za svou kariéru jsem nasbíral zkušenosti z různých oblastí ( Policie San Andreas - nadpraporčík, jednatel a majitel firmy Anderson Company, personalista ve firmě Speed Trans, soukromý advokát, praporčík Hasičského záchranného sboru, Kongresman a starosta obce Fort Carson, Hlavní Manažer v CRN )
Mluvený či psaný projev mi v jakékoliv situaci problém nedělá, jsem pracovitý a z práce u záchranných složek sebejistý a důrazný. Každou práci odvádím na sto procent. Rád pracuji v týmu a mám rád, když má práce za něco stojí. Ve zkratce jsem velmi precizní typ člověka, který vše musí dokončit do konce, jsem člověk, který se rád učí novým věcem, které za něco stojí. Komunikace je základní věc, kterou musí každý člověk na takové pozici ovládat. Naslouchám druhým a jejich návrhy se snažím automaticky realizovat. Ve volném čase se zabývám sportováním a cestováním.
S přáním hezkého dne,
Mgr. Orlando Anderson - M.A.