Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[PRACOVNÍ PŘÍLEŽITOST] Selected Cars - Pracuj v týmu těch nejlepších


TosbarCZE

Hráč

23
14.2.2023 12:31, naposledy upraveno 15.2.2023 11:09 uživatelem TosbarCZE

 

Pracovní příležitosti

pro ty nejpečlivější

 

Naše společnost vznikla v roce 2020 za účelem poskytovat ty nejexkluzivnější služby našim klientům. Zabýváme se prodejem vozů prémiových značek, ale také jejich údržbou. Kromě běžné údržby a oprav nabízíme zakázkové úpravy. Dle různých balíčků je naše společnost schopna sestavit kompletní setup pro rallye, drift, nebo okruhové speciály. Věnujeme se ale také úpravě běžných silničních vozidel. Dále nabízíme naši 24/7 asistenční službu na cestách a rozvoz autodílů partnerským společnostem a klientům. Naší prioritou je vždycky zejména náš zákazník, čemuž napovídají i naše moderní prostory a zázemí pro odpočinek našich klientů v době servisu.

Místo výkonu práce

Las Venturas - TransFender: Průjezdný areál pod bankou, zároveň nad dálnicí.

V prosterech je k dispozici zaměstnanecké parkování, kuchyň se zásoby jídla a pití.

Dále špičkové vybavení autoservisu, nářadí značky Würth. Veškeré potřeby jako zvedák, zásoby, vypouštěčky, přezouvačka, vyvažovačka, pec, kompresor a jiné naleznete v našich prostorech v Las Venturas. Lakovna pro tvorbu celolaků se nachází v přístavu Los Santos.

Spoiler

 

 

 

Koho hledáme?

Automechanik

Láká tě vůně oleje a benzínu? Hrabeš se od dětství v autech a sdílíš pro ně vášeň? Pak jsi pro nás možná ten pravý. Tvojí náplní práce jsou základní servisy vozidel, tudíž výměna oleje, filtr, žárovek, inspekce technického stavu, přezouvání kol a jiné. Pakliže budeš úspěšný, necháme tě dělat také složitější opravy. Jakmile se prosadíš i v opravách rádi tě pustíme do světa tuningu a stavby závodních speciálů! Pracujeme pondělí až sobota, na oplátku ti nabízíme hodinovou mzdu a podíl na tržbě, kterou daný den uděláš. K tomu budeš mít k dispozici firemní dodávku pro urgentní dovoz autodílů nebo třeba k výjezdu jako asistenční služba. Fungujeme na bázi směnového systému. Jako další odměnu ti nabízíme možnost využívání našich prostorů pro servisování svého vozidla za výhodné ceny a partnerské produkty se slevou.

Kurýr - rozvoz autodílů

Raději než ležet pod rozebraným autem ležíš za volantem? Pak ti rádi nabídneme pozici kurýra v našem autoservisu. Tvým úkolem bude dovážet autodíly k nám na sklad a následně ty na prodej distribuovat po jiných klientech. Tato pozice také funguje ve směnném režimu, tentokrát pondělí až pátek. Za odměnu dostaneš hodinovou mzdu a podíl na svém týdením zisku. Mimo to ti poskytneme slevy na produkty našeho autoservisu a partnerských projektů.

 

 

Chceš se přidat?

Napiš nám motivační dopis na email: daniel.tosbar@post.ic a rádi si s tebou domluvíme pohovor.

 

Spoiler

((co mít v motivačního dopisu:

- Jméno a přijímení

- Bydliště a kontakt

- Čistý trestní rejstřík: Ano/Ne

- Předchozí pracovní zkušenosti

- Tvá motivace pro práci u nás

- Kolik hodin týdně nám jsi schopný věnovat))

 

DBT Group / IČO: 138 / JUDr. Ing. Daniel Tosbar / 678 540 / daniel.tosbar@post.ic


((OOC Část))

Hledáme lidi, kteří ovládají RP na vysoké úrovni a pracují precizně a detailně. Našim zákazníkům prodáváme požitek z našich služeb, chceme, aby si užívali RP s námi. Takže prosím lidé, kteří vyměňují kolo stylem /me vyměňuje kolo, nám ani nepište - nemáme o takové zájem. Do EMAILU prosím přidejte odkaz na nějaké screeny z Vašeho RP. Chceme si být opravdu jistí Vašimi kvalitami. Díky. (y)

Keksik udělil za tento příspěvek varování: Absence IC jména.

Powered by LeoSight IFS
LT~20

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024