Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Zippiik

Hráč

3
14.2.2023 14:10

Zdravím. Poslední žádost co jsem psal tak je celkem dávno. Ani si nepamatuji za co mám permu ale tak nějak vím že jsem byl drzý a trashoval. Nevím kdy jsem psal minulou žádost ale o prázdninách jsem si řekl že začnu rpit normálně a tak jsem začal hrát fivem. Hrál jsem celkem 2 servery 1 dokonce měsíc a půl. Za tuto dobu jsem dostal 0 banů (sice nemám důkaz tak musíte věřit). V minulé žádosti jsem myslím dostal odpověď ať počkám 2 týdny ale teď nevím jestli si to nepletu s jinou. Chtěl bych si znovu zkusit zaerpit skimorp. Hodně nad tím přemýšlím atd. Proto bych chtěl dostat ještě jednu šanci. Moc se omlouvám adminům který to se mnou museli dříve řešit a takzvaně se semnou "srát". Své chování si uvědomuji a moc se omlouvám. Hezký den

22.2.2023 15:25

Máš přesně 17 banu a z toho jsou dvě permy, první jsi dostal 30.1 a druhou hned o dva měsíce, a jsem si skoro jíst že by to teď nebylo jiné. Mimo to nemám důkaz o tom že jsi se nějak polepšil a nehodlám slepě následovat bez důkazu. Takže tě bohužel zklamu ale ban ti i na dále zůstane.


Powered by LeoSight IFS
LT~23