Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unpermu


eMkoo

Hráč

10
14.2.2023 15:30, naposledy upraveno 17.2.2023 11:49 uživatelem eMkoo

Zdravím tady MrDoge  rád bych dostal unpermu za trash rp dostal permu za trash rp vzali jsme cápka a jeli po nás lidi a tem jsme na 5 min ujeli ale pak nás zase našli a začali po nás mířit glockama pak nás spoutali a chtěli okrást ale o peníze a klíče od mého karáda auta aby mu prohledali auto a vykradli co je v autě (byl u toho admin a ani žádné povolení neměli a admin nic) a mi jsme erpili že to enanšli peníze ani klíče od auta protože máme v tažce tajnou kapsičku kde to je a že to nenašli no a tak jsem dostal permu za obrovský trash rp a už jsem se ponaučil a byl bych rád o unpermu už to byli asi 2x měsíce bez rp a už mi šibe rád bych zase epil Předem děkuji MrDoge.                     (omlouvám se za pravopis)

17.2.2023 23:33

Říkal jsem že si máš podat nejpozději za měsíce, co ty jsi udělal, tak sis jí podal po dvou týdnech. No.. je tu jedná věc nad kterou se chci pozastavit: "už to byli asi 2x měsíce bez rp a už mi šibe rád bych zase epil" tohle je hodně divný a hodně random. Vůbec nevím proč to sem dáváš. To je tak jediná věc nad kterou jsem se chtěl pozastavit, další žádost si podej nejpozději za dva měsíce.


Powered by LeoSight IFS
LT~27