Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadosť o skrátenie/zrušenie banu


Raysear

Hráč

6
14.2.2023 19:42, naposledy upraveno 14.2.2023 19:43 uživatelem Raysear

Zdravím. 

Dostal som ban za tieto veci >>> NonRP Injuries, PG, NonRP Driving, Nenahlášení porušení pravidel 

Chcem sa vyjadriť ku každej jednej veci.

Takže NonRP injuries - Neviem kedy som mal/robil NonRP Injuries keďže som na serveri pomaly nič nerobil, iba sa vozil autom a pobehoval po Montgomery. Jedine kde som RPil injuries tak je vtedy keď som narazil do stromu autom.

PG - Čo je to PG to neviem čiže sa k tomu nevyjadrím.

NonRP Driving - Na tej ceste kde sme fotili autá sa akože nedá normálne ísť? Na tej ceste prechádza veľa ľudí denne. Ako problém s tým nemám ale je to len hlina, nikomu to neuškodí. 

Nenahlášení porušení pravidel - Tomuto nechápem vôbec. Kde alebo skôr komu by som mal nahlásiť niečo čo som porušil? A čo som porušil? NonRP Driving chápem, na hlinenej ceste ale napríklad to PG. Čo to je a kedy som to porušil? 

Ak sa nájde niekto z AT ktorý sa na toto pozrie tak prosím mi vysvetlite čo je to ten PG lebo s @neznamy#8843 sa nad tým zamýšľame. A rovno aj vyrieši túto žiadosť o unban. 

Prajem pekný zvyšok dňa.

14.2.2023 19:48
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

SilveR

Hráč

34
14.2.2023 20:03

PG - Power Gaming - nadľudské chovanie alebo iné.. 

Vaša neznalosť pravidiel neznamená to že admini si tvoria vlastné pravidla, všetko mate vypísane v F1, 

 

.Išiel som po klasickej poľnej ceste kde prejde každý deň desiatky hráčov veľa krát som tam videl prejsť aj napr:Ferrari.                  - myslím si že k tomuto sa netreba vyjadrovať, fakt som nevidel liezť ferrari na MC, takže, momentálne maximálne môžeš riešiť to, že keď tam uvidíš niekoho liezť s ferrari tak ho môžeš nahlásiť do F2, nezabudni si zdokumentovať(video, fotka) už A-Team člen zváži či to bude nejak riešiť, a Puding je skvelá adminka, takže na vás čas trestu bol určite dôvod.

14.2.2023 20:16

Ahoj!

Sledovala jsem vás dobrou půl hodinku. S shelbynkou jsi vyjížděl v poměrně závratné rychlosti kopec v MG nad VS. V ještě větší rychlosti jsi ho potom i sjížděl, po oné cestě jsi driftoval a tak dále. Ale moment kdy jsem věděla, že ti dám ban za nonrp drive byl ten kdy jsi využil skokánek v MG za pizzerií (jakoby vedle příjezdovky k DPD) - právě se zmíněnou shelby. Tvůj kamarád tuhle skutečnost nenahlásil, ačkoli s tebou seděl v autě. 

Když už jsi usoudil, že mučení shelbíka bylo dost a že si zaslouží nějakou tu opravu tak jste se stavili na spodní benzínce v LV. Tvůj kamarád Ray ti vyskočil za jízdy z auta, ty jsi popojel pár metrů dál, pak jsi couvl a v plné rychlosti ho srazil. Náraz jste ani jeden neerpili - to by bylo to DM a nonrp injuries.

Po opravení shelby, jsi sbalil Raye a jeli jste k PSA odtahu v LV, kde si Ray vyzvedl zetko. To se spawnulo vedle shelby, urvalo jí dveře a popojelo o pár metrů dál.

Dali jste si report o opravu, při čemž jste chtěli opravit i zetko - toho se nedostalo. A jelikož bylo zetko poškozené, rozhodl se Ray že bude ještě větší chlapák než doposud(jakoby nestačilo k našemu obdivu, že bez škrábnutí přežil sražení shelbynou) a zetko začal tlačit s takovou vervou až ho několikrát přeběhl.

A to by bylo ode mě asi vše..snad to vaše otázky zodpovědělo. Bany ponechávám.

Jo...a asi bude fajn zapracovat na IC komunikaci. I přes otevřená okna jsem tam slovíček mezi tebou a tvým bratrancem zaznamenala opravdu málo. 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~37

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo