Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Volná kamera


neznamy#2110

Smazaný účet

3
19.6.2020 20:47

Zdravím,

vím že na serveru už volná kamera je, ale dala by se lehce zneužívat... Dobré by bylo aby to fungovalo něco jak /tv že postava zmizí, když se přepneš do toho modu. Také by se nedali použít žádné příkazy, pouze /report

Nastavení: Rychlost kamery by bylo podle čísel nahoře (jak je ěšč atd...) čím větší číslo, tím větší rychlost. Tlačítkem P by se zapnulo plynulé otáčení (že otočíš myší a kamera jde pomalu tam kam se otočíš). Když se namíří na nějakého člověka, nebo vozidlo a stlačí se B, tak tě to k němu připne (prostě se hýbeš jak ten člověk nebo vozidlo, něco jak /glue a ty jsi to vozidlo, které je přivázané) další nastavení je na tom, kdo to bude přidávat.

Trestání za zneužití: Jelikož by to někdo zneužíval a získával informace, tím že by lítal po městě, byl by to Metagaming... Nebo by také šlo, že by jste viděli vozidla a postavy jen v blízkosti. Také by bylo dobré, když se někdo dá do modů, aby to upozornilo adminy a supporty, aby ho mohli sledovat kde je atd...

Spuštění: Jsou 3 možnosti. 1. Každý to může spustit. 2. Zakoupit to přes kredity. 3. Na vyžádání admina nebo supportera. 

20.9.2020 00:24

Zamietam.


Powered by LeoSight IFS
LT~26