Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] Davis Service Company


ferrari

Hráč

4
19.6.2020 21:06, naposledy upraveno 21.6.2020 15:18 uživatelem ferrari

Název frakce: Davis Service Company (DSC)

Typ frakce: Ostatní (Legální)

Zakládající členové: Alexander Davis

Startovní kapitál: 50000

Popis frakce: Společnost DSC - Davis Service Company nabízí všem zákazníkům tyto služby:

Úklidové služby:
Pravidelný úklid obchodních prostorů, kanceláří, výrobních areálů a skladů, venkovní úklid a zimní údržba, dodávka různého hygienického materiálu.
Další služby: Stavby domů, rekonstrukce bytů a domů (popř. kanceláří, skladu, atd...), malířství (tapetování), instalatérství, elektrikařina, služby hodinového manžela, čištění bazénů, oprava nábytku.

Ceny služeb jsou zcela individuální, záleží na počtu využitých zaměstnanců, využité techniky, nástrojů, materiálu a náročnosti zakázky. Minimální cena výjezdu našich odborníků a specialistů je nastavena na 2.000,-


Jako další způsob co mě napadl tak by nebylo špatný přidat nějakou tu NPC práci.
Například: Zaměstnanec by jel na firmu, vzal by nějaký job (šel by k nějakému PC, kde by bylo kolečko, to by dalo cestu a zakázku, co se tam bude dělat), vzal by si potřebné vozidlo, naložil by si do něj věci a jel by na místo. Tam by přijel, vyložil potřebné věci a šel dovnitř (do nějakého kolečka, kde by to trvalo cca 10min, poté by se ten job zrušil a automaticky by to přidalo peníze), zaměstnanec by naložil věci a jel na firmu, tam by věci musel vyložit, auto uklidit a napsat si tuto zakázku do firemního počítače. (Doba téhle jedné NPC akce by mohla trvat cca 10-15min v LS)

Samozřejmě primární RP by bylo s ostatníma hráčema, ale to už záleží na hráčích jestli o toto RP mají zájem. Podle mě by to špatný nebylo pro začínající hráče a hráče, kterým nejde až tak o peíze, ale užít si nějaký to RP. Přínosem by to mohlo být pro normální hráče, ale i pro firmy (např. PČR, ZZS, HZS, ale i soukromé firmy, které mají zájem o nějaký ten úklid, nebo rekonstrukci)

29.6.2020 01:16
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

ferrari

Hráč

4
19.7.2020 13:31, naposledy upraveno 19.7.2020 13:31 uživatelem ferrari

Děkuji za vyjádření, aspoň někdo. :)
O stavbách domů jsem nevěděl.
Převážní RP mělo být to uklízení, RP bylo zaměřeno spíše pro státní složky, protože normální člověk si to asi "nekoupí", ale to už je v lidech, jestli chtěji více RP nebo ne.
Každopádně, to, že je frakce o RP, proto jsem si o tu frakci taky žádal, protože chci RP a né se "honit" jen za penězma. Ale co jsem tak pochopil, tak o takový frakce tu není zájem, ale to já neovlivním :) @neznamy#15

 

6.8.2020 23:44
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~30