Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Podnět pro PSA - nahlášení uživatele Irisu za porušení trestního zákoníku


20.2.2023 05:43, naposledy upraveno 20.2.2023 05:50 uživatelem Killer14

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))


Podatel: Caroline Ravens
Věc: Podnět pro PSA - nahlášení uživatele Irisu ve věci porušení trestního zákoníku


Dobrý den, vážení policisté,

tímto elektronickým podnětem bych chtěla podat trestní oznámení na uživatele Irisu @juanvelazquez50, který se dopouští porušením trestního zákoníku č. 14/2020, čl. 3, §22, a čl. 9, §83 v souvislosti s §1 a §2, jehož paragrafy hovoří takto:


§22 Pomluva - kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na 2 hodiny.

§83 Podněcování k trestnému činu na základě §1 (vražda) případně §2 (příprava vraždy) - viz. text v příloze "zabít jí"


"Člověk", o kterém absolutně nemám tušení, co je zač a je mi úplně neznámý, se dopouští porušením paragrafu 22 s tím, že jsem údajně "nacistická svůdkyně, která se prezentuje jako kelly" - Kelly je můj callsign v rámci Vanguardu a zároveň i má oblíbená přezdívka v mém okruhu přátel. K textu o nacistické svůdkyni se raději nevyjadřuji... Jedná se o pouhé nepravdivé a bezhlavé označení mé osoby, která nemá absolutně s již uvedenou ideologií nic společného... Takové označení bez jakéhokoliv důkazu mi může způsobit újmu a to vzhledem k ideologii, která je obecně nenáviděná.

Dále bych se chtěla zastat slečny Dayton, že s drogama nemá vůbec nic společného... Počítám s tím, že trestní oznámení taktéž podá.

Dále se uživatel Irisu dopouští porušením paragrafu 83 na základě textu "zabít jí", z čehož tímhle komentářem může (ale i nemusí, má-li v úmyslu jistý uživatel onu vraždu naplánovat) někoho podněcovat k trestnímu činu paragrafu 1 nebo 2 již zminěného zákona

Děkuji předem za případné vyřešení tohoto podnětu,

S pozdravem,

Caroline Ravens


Příloha

20.2.2023 08:04

Adresát: Caroline Ravens
Věc: Odpověď na podnět


Vážená slečno Ravens,

děkujeme za odeslání tohoto podnětu. Dovoluji si Vás obeznámit se současnou situací a tím tedy vyzdvihuji skutečnost, že je tento uživatel již předmětem vyšetřování v souvislosti s právě tímto příspěvkem. Pevně věříme, že naši příslušníci celou situaci vyřeší co nejdříve a co nejlépe, o případném výsledku řešení Vás v případě zájmu můžeme informovat formou Postu. Zde nás tedy kontaktujte na adrese vedeni@psa.ic.

S pozdravem

kpt. Bc. Steve Zayas


Powered by LeoSight IFS
LT~28