Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost o unpermu/skracení


Radyyym

Hráč

28
20.2.2023 15:50, naposledy upraveno 21.2.2023 18:12 uživatelem Radyyym
Dobrý den.
 
Rád bych se vyjádřil k mému zmiňovanému permabanu, který jsem obdržel. Porušil jsem tato pravidla "pravidla 0. 34 a zdravy rozum", tento ban jsem obdržel čistě oprávněně, respektive mi ho nikdo neudělil neprávem.
 
Ban jsem obdržel celkem nedávno a mým cílem je omluvit se každému účastníkovi RP, který se musel srovnávat s mými neadekvátními RP akcemi. Tímto se chci veřejně každému omluvit a hlavně Pakandze kterému jsem nejen udělal zbytečnou práci, ale také jsem mu mrhal časem. Chtěl bych poprosit o zkrácení banu.
 
Chci se každému hluboce omluvit a doufám, že se to už nebude opakovat. Tato zmíněná RP "akce" byla čistě jen mým výmyslem, který nebyl moc moudrý, ale naopak velmi hloupý a neadekvátní se soulady pravidly serveru. Doufám, že se nademnou naposledy zastavíte a řeknete si, ,, Udělal blbost ale každý by měl dostat třetí šanci.
 
" Na moji obhajobu jsem s vozidlem nikoho "neramoval, netrollil" a taktéž jsem ho nějak neničil nebo s ním dělal kaskdérské kousky. Svou vinu přiznávám a byl bych rád kdybych mohl mít to štěstí a dostat poslední šanci. Děkuji všem co si tuto prosbu přečetli, a všem přeji klidný a fajn zbytek dne.
 
Radim.
 
 
(([@Pakandza]))

Swerzy

Hráč

21
20.2.2023 15:58

Na to, že Radim se smysluplnými větami bojuje z důvodu dysgrafie, tak myslím že tvoje žádost je celkem nice. Myslím že Radim není/nebyl problémový hráč, neokrádá, netrollí a taktéž nedělá blbosti a nekazí lidem RP (kromě tohoto výtvoru).   

Swerzík se loučí 😘.

 

Ricardoo

Hráč

7
20.2.2023 16:50, naposledy upraveno 20.2.2023 16:52 uživatelem Ricardoo

Tak ako kamarát tuto Radima a tiež ten ktorému bolo auto ukradnuté , mi dovoľte sa k tomuto činu vyjadriť.

 

Radim je veľmi milý a humorný kamarát ktorý všetko precízne RP-í. Ale samozrejme raz za ten čas sa stane, že niečo vyvedie a dostane trest. Ajkeď na to okrádanie nemal povolenie pekne si to zaerpil, cez /do adt. Jak už aj spomínal, vážne len ukradol auto a vozil sa vňom. 

Takže z môjho hladiska by si mohol zalúžiť ešte tú poslednú šancu a garantujem vám, že sa teraz bude chovať ako voš pod chrastou. 

To bolo odomňa všetko, ďakujem

, s pozdravom, Richard.

21.2.2023 18:18

Ahoj, ban máš sotva pár desítek hodin a už chceš unban. Dobře víš, co jsem ti řekl a jak ses zachoval. Já fakt netuším, co ode mě teď čekáš, do hry tě pustím možná tak za měsíc. Dej se trochu do pohody, ideálně přestaň pořád pařit hry, ať se vrátíš v trochu lepším světle. Je hezký, že za tebe orodují kamarádi, ale moc v tom pochopení v tuto chvíli pro tebe nemám. Neměj mi to za zlý, podej si žádost za měsíc od banu a uvidíme co dál.


Powered by LeoSight IFS
LT~57