Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost o unperma.


Lobster

Hráč

4
20.2.2023 17:07

Ahoj, ano jsem to zase ja Lobster, který zase a zase žádá o unban... Vím už je to otravné, ale snažím se o unban protože vím co jsem udělal za chybu za kterou jsem zaplatil. Tak jo, hodně lidi a A-Team ví zaco jsem dostal perma ban, ví to hlavně Moderator který mi dal pravěže ban to je Pán @SovietDog

Duvod banu - Stručně vám to tady napišu, bylo to za Alt to Alt udělal jsem strašnou kravinu. Altnul jsem si auta přes jiný učet co jsem měl, čili kde jsem dříve hrál. 

Proč chci zase unban? - Chci unban u duvodu že opravdu to Skimo mi dost chybí a rád bych si konečně a pořádně zarpil. Vím už mam malou šanci, spíše bych mohl mit jen šteští abych dostal tady na serveru unban. Ale jak mi to řekl jeden hráč, za zkoušku nic nedám a je to tak.

Děkuji za každou odpověd, a chápu pokavad to nevyjde přeji všem krasný zbytek dne.

22.2.2023 15:16

Odůvodnění že chceš zase hrát na skimu je velice špatný a chabý. A proto nijak nevidím důvod proč ti ten unban udělit. Mimo to tvá historie též neodpovídá tomu že by sis měl zasloužit další šanci. Bohužel ale ban ti zůstává.


Powered by LeoSight IFS
LT~21