Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban Schitzu


Schitzu

Hráč

26
20.2.2023 23:15, naposledy upraveno 20.2.2023 23:18 uživatelem Schitzu

Zdar, fásl jsem permu za ,,údajné odmlouváni AT,, Tak bych jen chtěl vidět kde jsem odmlouval. 

Porotože pokuď vím, tak jsem pouze řekl že je trapas že nepovolí Passive když PSA používají passive na všechno.
Prosím o vyjádření @Dzardys moc si toho budu vážit kdyby se permy aspoň řeší na TS3. Myslím že účastníci akce, sami viděli že na tu akci se čekalo dlouho, a nejdřív nám povolil podpálení a pak nám ho zamítl. Což celou akci posralo lehce. Taktéž proč pak nemá ban za odpojení z akce Mike Silver z vyhnutí se CK a zamykáni se a nonrp fearu když na něj míři někdo zbraní.

Taktéž doufám že máte hezkej den :))

20.2.2023 23:20

Jseš známej svojí arogancí vůči členům AT, nejsi v pozici, kdy bys mohl se svou historií na někoho štěkat, jako to máš ve zvyku. Nejsem tvůj poskok ani poskok tvých nevychovaných kamarádů.

Za takhle primitivní žádost ani unban neočekávej, stejně tak nemám potřebu s tebou chodit na TeamSpeak, který neslouží k řešení problémů. Využij proto stejných možností, jako mají ostatní hráči - a dokonce jsem ti usnadnil práci, SedliX ode mě v tuto chvíli obdržel logy k řešení daného reportu, takže důkazy k případné stížnosti už taktéž máme.

Neočekávej ode mě v následujícím půl roce unban, proto pokud na něm budeš trvat, budeš to bohužel muset řešit právě s ním. SedliXi, je mi tě líto, a nejen protože ti tímto přidělávám další práci.


Powered by LeoSight IFS
LT~51