Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Představení CWU


sandlerino

Hráč

39
21.6.2020 00:05, naposledy upraveno 17.5.2023 10:13 uživatelem sandlerino

 


Úvod


 

Civil Worker’s Union (CWU)  je organizace, starající se o chod města po technické stránce. Nadále nabízí bohaté pracovní příležitosti pro loajální občany v manufakturách, importu a exportu, správě městských prostor a podnikání. 

Zaměstnanci organizace jsou rozděleni do tří tříd, je jim zaručena vyšší životní úroveň a pohodlný životní styl.

 


Vedení Civil Worker's Union


 

Ředitel
Nathan Hopper
2027-současnost
Cenzor The Terminal
Callum Thompson
2028-současnost

 


Třídy


 

1. Dělník

Nováček v unii pracovitých.

Jeho hlavním úkolem je plnění přidělených prací nadřízených v unii. Ve svém volném čase se věnuje vyklízením staveniště. Po domluvě může také vypomáhat ostatním členům unie v jejich podnicích. Na vyhlášených směnách vykonává zodpovědnější práci. V neposlední řadě vykonává přidělenou práci v manufakturách.

Má přístup na staveniště, může zaměstnávat proléty pro méně zodpovědnou práci (mimo staveniště). Nemá právo na vlastnění podniku ani potravinářské licence.

Přímo spadá pod CWU.

 

2. Správce

Ostřílený člen unie.

Správce se soustředí na svůj přidělený podnik. Stará se o něj, udržuje jej v chodu. Ve svém podniku může po domluvě zaměstnávat dělníky spadající pod unii. Může také zaměstnávat proléty na méně důležité práce (př. úklid). Na vyhlášených směnách vykonává velmi zodpovědnou práci.

Za podnik je plně odpovědný pouze správce. Přidělování a odebírání podniků je čistě v režii ředitele.

Nemá přístup na staveniště, naopak může vlastnit potravinářskou licenci.

Přímo spadá pod CWU.

 

3. Redaktor 

Člen The Terminal.

Náplň práce redaktora je sběr informací ve městě 17 i mimo něj. Aktivně spolupracuje s ostatními redaktory napříč celé UU. Je zodpovědný za tvorbu článků do novin. Pokud tyto noviny jsou schváleny cenzorem, redaktor je zodpovědný za jejich prodej. Na něj může zaměstnávat proléty.

Nepřímo spadá pod CWU a přímo pod The Terminal.

 


Pravomoce

Vstup na staveniště Podnik

Potravinářská licence

Zaměstnávat proléty
Dělník
Správce
Redaktor    

 


Dodatečné informace 


 

Zájemci o členství v unii, s bílou páskou či vyšší úrovně, musí svoji loajalitu a pracovitost ukázat na vyhlášených směnách. Pokud se jim tak povede, můžou se hlásit na ředitelství Civil Worker's Union, které se nachází vedle Union Medical, směrem k nádraží.

Pokud si svoji pracovitostí jako dělník vybudete stabilní pozici, můžete kdykoliv požádat o přidělení podniku. Platí i naopak. Ředitel vám může vyhovět či nikoliv, bez vysloveného důvodu.

Ředitel CWU si vyhrazuje právo kterékoliv informace, pravomoce členů, či přidělené podniky měnit bez vysloveného důvodu.

 


[22.6.2027] Upraveny pravomoce Obchodníka - Hopper

[17.0.5.2030] Změna názvů tříd, pravomocí, vzhledu  - Hopper


Powered by LeoSight IFS
LT~20

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo