Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Môj pohľad na danú RP akciu

1 2



SilveR

Hráč

34
22.2.2023 16:28

Ahoj, presne tak, nemám proti nikomu nič, ALE vy máte arogantné povahy, je to vidno na reakciach, v ničom nevídiš pochopenie, iba sa tu "vysmievaš" atď.. ja frajer niesom, snažím sa ukľudniť situaciu, a keď si sám nevieš priznať že medzi vami je tej arogancie dosť tak už neviem čim rozmyšlaš, Tu už nejde iba o RPčko ak si nezistil, furt máš potrebu sa vyjadrovať a mať svoju hlavu, snažím sa zmierniť napäté vzťahy a možno cez to dokážeme problém IC riešiť v kľude a s pochopením, teda ak Mariox sa k tomu postaví ako rozumný človek ktorý nechá svoje negatívne pocity pre seba. 

Nikomu nechcem zle, len sa k tomu aj vy tak postavte, CK na Mikovy je pre mňa otrasná predstava, rozumný človek to pochopy a prestane riešiť CK. <3

 

Flojsyk

Hráč

46
22.2.2023 17:22, naposledy upraveno 22.2.2023 17:22 uživatelem Flojsyk

Jé, hele! Moje postava tu  byla "spomenutá". No což.

Ačkoliv jsem do této RP akce nebyl nijak zapojen, mile rád bych se tu nějako rozepsal protože se právě nudím a mám nějakou potřebu se vyjádřit.

@SilveR Ano, abych se přiznal, moje postava byla vytvořená na aroganci, nepříjemnosti a kdo ví čeho všeho. Moje postava se tak  chovat má. Hraju jí  tak od začátku a i na to jsem několikrát doplatil viz. Pokus o CK mé postavy ke kterému nedošlo a je rozhodně několik situací na které si teď nevzpomenu. 

"(( Samozrejme, bol taký iba na toho, čo mu ľudia v okolí povypravali ))"

Tohle nevím jak přesně myslíš, jelikož má postava má několik lidí, kteří jsou pro ní prostě individua a chová se k ním blbě na základě svých zkušeností. Ale to už je spíše IC věc.

"do takého štádia kedy človek začne robiť doslova pič*viny a vytvárať negativné RP, napriklad moment kedý som sa pokusil autom zratiť Benita, každy z vás si myslím že dobre pamätá"

No,  já  tedy nejspíše nevím o čem mluvíš, ale dejme tomu že to je možné, jelikož zrovna u tebe moje postava vyvolává jak nervy OOC tak i IC.

"ty vieš  že ja si nenechám srať na hlavu, a koľko krat som ti daval šancu, ty mi ideš hovoriť že zakaždým som to ja posral, to je názor tvoj a tvojích ľudí ktorým si to natrepal,"

Nevím, rozhodně nevím, kde jsi k tomuhle přišel. Je jasné že jsme banda lidí, která se za sebe postaví jak z IC hlediska tak i OOC hlediska. Ale dovolím si říct, že každý z těch lidí má na tebe svůj vlastní názor a né nějaký názor který je utvořený na základě tvrzení jiného člověka, ale názor na základě minulých zkušeností.

 

Taktéž chápu že chceš hrát klidné RP bez takových  s prominutím  ptákovin. Ale musíš vzít v potaz, že sis to u určitých lidí  nadělal sám. Souhlasím že tu je dost lidí, kteří tvoří vyjímajíc někdo z naší "bandy" ( ten kdo  ví, ví ). A pokud si  chceš opravdu tak moc užívat RP, tak ho neprožívej až moc a nenervovat se. Oba víme že tě dokáže RP  vyvést z míry až moc. Já  osobně proti tobě mám své.  Mám  na tebe svůj názor neovlivněný nikým. Taktéž nemůžeš u každého prosit o pochopení, jelikož to někteří lidi prostě neumí.

 

@Krpcekiss xDDDDDDDDDDD. Né,  jaké vážně? Jakožto někdo z té "kinder groupky". Nevím kde každý bere že je to názor založený na jednom člověku a celá skupina ho má stejný. Asi k tomu něco musí  vést,  ne? Je asi logické že bude mít skupina stejný názor pokud s ním mají stejnou  zkušenost a možná i ve stejné situaci. "aj každého kto je proti vašej kinder groupke. Lebo keď má jeden svôj názor, máte ho každý taký istý. Lebo to je 100% Vás pravdivý názor a nie jednoho člena kinder groupky a vy ho len vezmete a napíšete znovu akurát vašimi slovami. ". Napíšeme ho vlastními slovy.  Přesně.. Potom teda nevím kde vidíš ten problém. Bohužel A4 názor ti napsat nemohu, jelikož jsem nevzdělaný a nevím co to je.

@Matejos Při založení postavy musí  každý počítat s tím, že je tu riziko s CK postavy. A to, zda tráví 1500 hodin či jen 300 hodin je nad jedno.  Na druhou stranu bych si dovolil říct že člověk který má na  postavě 1000+ hodin už tam  spíše nechodí jako únik z reality ale spíše jako nějaký typ závislosti. Na jednu  stranu s tebou souhlasím že SocialRP zaniká či prostě skoro není. Ale jednim z důvodu  to bude taky tím, že v dnešní  době každý  zná  jen  SexRP spíš bych řekl že LesbianRP a každý  je zalezlej  v interiéru. 

K dané situaci  jinak  moc slov nemám jelikož jsem nebyl  součástí a spíše jsem  se  chtěl  vyjádřit k dotyčným  větám. Jediné  co, tak na jednu stranu souhlasím s rozhodnutím o zamítnutí požáru vzhledem k nedostatku  HZS jelikož pod představou že tak velký objekt hasí 1-2 lidi, to nevím.. A zároveň passive HZS  by nepřispělo k žádnému dalšímu RP, které by to v takovém případě mělo vytvořit. To by jsme se potom mohli bavit že měl být požár hranej na win.

 

Předem se omlouvám že příspěvek nění nijako graficky přehledný,  ale já na tyhle věci nehraju páč nemám vlastní kreativitu. Taktéž se omlouvám pokud text nemá nijaký řád, ale píšu to tak, jak si myslím bez ohledu jak blbě to vypadá a ne, jelikož by mohlo dojít k drobnému upravení textu a jinému pochopení.

Děkuji za přečtení tohoto nesmyslného příspěvku a zas někdy příště třeba. Vámi  nenáviděný negramot, člověk, děcko  a namyšlenec se loučí Flojsyk. 

( S "HAHA"  smajlíkama nešetřete, jelikož mám doposuď víc srdíček a to mi nesvědčí..... )

SilveR

Hráč

34
22.2.2023 18:00

Som rád že konečne niekto normálne zareagoval aj cez to že máme medzi sebou blbé nezhody. Uznávam že RP prežívam.. niekedy až príliž bohužiaľ som typ človeka, ktorý sa nejak moc nebaví s ľuďmi dajme tomu, taký "introvert" ale nemám problém viesť príjemnú komunikaciu s ľuďmi. Ale bohužial, keď je tvoja postava arogantná, tak mám problém sa ovládať, ja viem že je to moja chyba, ale nemyslím si že v tomto prípade je CK cesta, ja rozumiem že je to súčasť RP, ale vážne by som bol nerád keby ho na Mikovy dostanem... Snažím sa, si vás nevšímať, preto nechápem  z nejakej časti toto RP, budem rád, ak sa jednoducho nebudeme všímať navzájom IC tak aj OOC, každý na tejto akcií/"hádke" má nejaký podiel ktorý bol vyprovokovaný z oboch strán každy možno porušil nejaké pravidla, nejakú tu vec, alebo niečo podobne, verím že je otrávne toto riešiť, popravde ani ma to nebaví, ale snažím sa aspoň z niektorými z vás urovnať vzťahy, už sa len prosím neriešme, začníme tvoriť aspoň nejaké to SocialRP, z toho má viac ľudí radosť a zase si nejakým štylom pri tom odpočinú, opravedlňujem sa za svoje občas výbušné reakcie a za to všetko ostatné taktiež... toto je posledné vyjadrenie, už nebudem rozvíjať nejaké ďalšie konverzacie, ak sa niekto chcete o tom porozpravať normalne stačí ma kontaktovať na Discorde - SilveR#5347 

22.2.2023 18:10, odstraněno 22.2.2023 18:29 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Zeintar

Hráč

49
22.2.2023 19:08

Nečetl jsem to celé, ale můžu znát důvod tohoto topicu od tebe a toho druhého topicu od Silvera? Slouží to pouze k pobrečení, nebo to má sloužit jako stížnost? Je tím zaspamovaná celá sekce posledních odpovědí..

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~55