Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zadost o unban - mxtej


mxtej

Hráč

5
23.2.2023 20:31, naposledy upraveno 27.2.2023 13:27 uživatelem mxtej

Zdravím

Žádám si o unban, který mi byl udělen 01.01.2023 kolem 3. hodiny ranní od administrátora Soviet Dog. Ban mi byl udělen za porušení pravidel pravidel 21, 3 a 0. Na začátek se chci omluvit jak dřívějšímu členovi A-T Lexikonnovi, se kterým jsem to původně řešil, a zároveň Soviet Dogovi, za své neprofesionální chování, které jsem k nim použil.
Jsem si jistý, že se nic takového už nebude muset řešit a budu se snažit, aby jste už neviděli můj nick v banlistu znovu, pokuď tedy dostanu druhou šanci.. Každopádně k věci. S kamarádem jsme se snažili IC vydělat na auta, a tak jsme unesli jednoho hráče s tím, že ho okrademe o peníze z účtu, protože to nebylo v pravidlech a já si neuvědomil jakou blbost a chybu udělám.. Po důkladném zarpení jsem tedy obdržel peníze a RP akce s ním skončila kolem půlnoci přesně po oslavení nového roku, aspoň tedy pro mě. Kolem 3 ráno jsem jel po dálnici a portl se na mě Lexikonn, po chvíli řešení se přidal aji Soviet Dog. Při řešení jsem se snažil 100% spolupracovat, ale protože mi přišlo že mě Lexikonn nechápe a nechápe moji stranu, tak jsem byl trošku naštvaný.
Ke konci jsem se s ním trošku dohadoval o tom, že ty peníze jsou získané bez porušení pravidel, aj s pravidlem č. 0, protože hráč s tím částečně souhlasil. Anyways bych se rád omluvil  jak @Lexikonn , tak @SovietDog a plně souhlasím se svým trestem. Teď bych rád dostal unban, protože mám co nabídnout komunitě na Skimu, jsou již 2 měsíce a já bych si zase rád zahrál, protože žádný jiný server nemá tolik do sebe, co se týče scriptů, addon textur a komunity jako SkimoRP. Momentálně mám neštovice, což mi je celkem nepříjemné takže bych byl rád kdybych mohl strávit čas tam se skvělýma lidma. Ban jsem měl původně dostat od Lexikonna, ale ten mi poté napsal že je omezen počtu hodinama na pozici a proto mi dal ban Soviet Dog. Přiložím sem screen jak banu, tak zprávy. Děkuji vám za přečtení až sem, a doufám že se nějak dohodnem a shodnem se Soviet Dogem, protože každý by měl dostat druhou šanci a budu za ní velice rád, protože jsem si jistý, že se nic takového z mé strany opakovat nebude, polepším se.
 
- mxtej

Lexikonn - zprava o omezeni z discordu
Screen banu

24.2.2023 07:48, naposledy upraveno 24.2.2023 07:48 uživatelem Dzardys

Ban ti udělil SovietDog, takže za něj nese zodpovědnost on, nikoliv Lexikonn (který už ani není členem AT a proto by nebylo možné tvou žádost vyřešit s ním). A abychom se posunuli k řešení, tak nám nejdřív vysvětli, proč máš multiaccount.

mxtej

Hráč

5
24.2.2023 12:41, naposledy upraveno 24.2.2023 14:06 uživatelem mxtej

Multiaccount nemám, ten účet již nepoužívám kvůli tomu že jsem zapoměl heslo. Tenhle účet používám primárně a nijak se nesnažím to pravidlo obcházet. 

jan38

Hráč

41
24.2.2023 15:27

Pokud jsis zapoměl heslo pošli si novej přes tlačítko zapomněl jsem heslo

Jen taková rada než zbytečně vytvářet další učet

mxtej

Hráč

5
24.2.2023 15:32, naposledy upraveno 26.2.2023 19:26 uživatelem mxtej

Yes už to vidím, uplně jsem na to zapoměl a zároveň tam byl lehčí problém s emailem, na který je ten účet lognutej. Ten účet pak smažu nechci mazat tenhle, když tu mám tu žádost. 

edit : účet už je smazán, omlouvám se za komplikace @SovietDog

mxtej

Hráč

5
27.2.2023 22:00

Dobrý večer, chci jen připomenout že to tu je, vím že má SovietDog dost práce a také osobní život, ale rád bych se připojil ke kamarádovi ve hře. @SovietDog jen bych rád veděl jak si se rozhodl.

28.2.2023 16:49

Nejsem si jíst jestli jsi vhodný kandidát na udělení unbanu. Ta akce se táhla dlouho do noci a i tak jsi pří dřívější reportu působil arogantně. Takže bohužel tě budu muset zklamat ale unban ode mě dneska nedostaneš.


Powered by LeoSight IFS
LT~56

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo