Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost O Unpermu | Prodloužení - powergaming, chicken running, neadekvátní RP ilegálu (permanent) @Dzardys


neznamy#5854

Smazaný účet

5
24.2.2023 23:02

Ahoj! Ačkoliv nerad tak touhle žádostí bych chtěl požádat o unban, pokud mi nedáte unban naprosto chápu vaše rozhodnutí.

Za co jsem dostal ban?


Vysvětlení:
Začalo to tím, že mě PSA zastavili, z důvodu technicky nezpůsobilého vozidla, požádali mě o doklady, ty jsem předložil. Po lustraci ke mě přišel policista s tím že mi auto bude zabaveno, v mezi čase jsem říkal IC kamarádovi do vysílačky ať přijede že mi chtějí zabavit auto a že o něj nechci přijít, že ať ho zastřelí. Tudiž kamarád po CCA 2 minutách dojel, stoupl si za kopec odkud na něho nebylo vidět a střelil policistu který následně dostal PK, zmáčkl Panic Button, následně jsem nastoupil ihned do vozidla a odjel jsem od místa, jel jsem na benzínku si opravit vozidlo jelikož jsem ho měl trochu zničené, nestihl jsem ani auto opravit a rozjelo se zamnou 5 PSA aut, tudiž jsem začal ujíždět, podařilo se mi setřást pár PSA aut, ujel jsem na dálnici do SF, projel jsem přes hranice a napálil to do mě PSA což jsem neRPil a jel jsem dále směrem do Fort Carson, ve kterém jsem i následně dostal menší zásek a jak jsem dostal ten lag tak do mě PSA vrazil a narazil mě do lampy no a zde tady na  tomhle videu: https://www.youtube.com/watch?v=-fZ1pJ_gI-g lze vidět více porušení pravidel které  jsou vypsané v obrázku či názvu témata.

Závěr:

Uvědomuji si že jsem porušil dost pravidel, lituji toho a strašně rád bych ještě někdy zavítal na herní server Skimo Roleplay, budu rád za jakoukoliv odpověď.

Přeji hezký zbytek dne a ať se vám daří!

1.3.2023 09:33, naposledy upraveno 1.3.2023 09:33 uživatelem Dzardys

Vezmu ohled na to, že to byl tvůj první permanentní ban, a v průběhu odpoledne ti jej zruším. Budu moc rád, když se nic podobného nebude opakovat, v opačném případě už se o zrušení příštího permabanu nebudeme ani bavit.

Jo a mimochodem...

Spoiler

Powered by LeoSight IFS
LT~34

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo