Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

|MARCO MIGUEL| - [LOLAK] - PERMANENTNÍ A GLOBÁLNÍ BAN / ŽÁDOST O ZRUŠENÍ


25.2.2023 01:39, naposledy upraveno 24.3.2023 12:38 uživatelem pisanek64

Jméno na leosightu : Lolak

Důvod banu : Masivní DM, Not Here To Roleplay

Důvod globálního banu : Trolling

Banující administrátor : @Phobios , @Rataj

Jak dlouho už mám ban : 2 měsíce

Vysvětlení : Dobrý den komunito. Dnes jsem přišel s žádostí o unban. Ban jsem dostal za důvody uvedeny výše. Mnoha lidí ví, že jsem byl na portálu problémový hráč, protože jsem trollil, byl jsem arogantní, dělal jsem tu bordel, a prostě jsem se neuměl chovat. 

Kdo jsem? Mé pravé jméno a účet je Lolak, mnoha lidí si bude říkat, proč mám druhý účet? Proč nepíšu  žádost o unban z mého hlavního účtu? Na mém hlavním účtu mám ban (za trolling), a opravdu mě jinak nenapadlo, jak si žádost o unban napsat. Zkoušel jsem i napsat na email LeoSightu, kde jsem si zažádal o globální unban, ale už asi 1 měsíc nemám odpověď. Uvědomuju si, že právě porušuji pravidlo "Multi-Account" , ale opravdu mě jinak napsat žádost o unban nenapadlo, tak jsem se rozhodl, že tato žádost bude o zrušení permanentního banu ve hře, a globálního banu na portálu. Předpokládám, že první budu muset dostat unban od Rataje, který potom povolí administrátorovi @Phobios zrušit mi ban. Chápu, že to je rozhodnutí na AT.

Moc se omlouvám za věci a škody, které jsem na herním portálu Leosight napáchal. Mých chyb jsem si vědom, a souhlasím s banem. Už se to nebude opakovat.

Proč si myslím, že bych měl dostat unban ? Sice vím, že důvody mého banu jsou o trollingu a nemají nic společného s tím, co tu teď řeknu, ale řeknu to tak, jak to cítím. Za ty 2 měsíce, jsem zkoušel jiné servery na SA:MP,  které už nejsou české, ale anglické a jsou na whitelist (znamená, že musíte projít zkouškou na RolePlay, abyste se na server dostali a měli šanci si na něm zahrát) , což už je těžší se na servery dostat. Nebudu zde říkat jména herních portálů, jelikož by jsem porušil pravidlo adverstiring. Na anglických serverech je RP uplně na jiném levelu, RolePlay je 1000x kvalitnější a realističtější, ale nebudu tu nic porovnávat se Skimo RolePlayem. Chtěl bych říct, že jsem se naučil opravdu dobře RolePlayovat, a žádné Trash RP byste od mě neuviděli.

Proč chci dostat unban ? Samozřejmě, že každý kdo si podává unban, chce mít zrušení banu, ale každý má svůj důvod. Můj je takový, že Skimo RP je jediný originální a kvalitní český RP server na Multi Theft Auto, a chci si zase ZaRolePlayovat ten Light - RP, než hardcore co jsem doteď hrál. Na serveru jsem utratil i hodně peněz a měl jsem zakoupené dobré a výhodné produkty za peníze, a chybí mi.

Omlouvám se za moji chudou slovní zásobu a děkuji za čtení této žádosti, doufám, že to klapne.

 

cs

19.4.2023 19:17, naposledy upraveno 19.4.2023 19:17 uživatelem pisanek64

Reminder : Už to budou 4  měsíce.

Mono

VIP

28
19.4.2023 19:57

Asi za to dostanem nadbytočné vyjadrovanie ale žiadosti o UB sa posielajú do tejto sekcie 

https://leosight.cz/forum/43

Sp00k1 out

19.4.2023 20:03, naposledy upraveno 19.4.2023 20:14 uživatelem pisanek64

Ahoj @Mono

Poprvé když jsem ji sepisoval, dal jsem ji do sekce Žádosti o Unban, ale někdo mi to přemístil do všeobecné diskuze. Asi to tak má být :shrug: 

((@Rataj))

zdar

19.4.2023 20:54

Ban na celý portál máš s důvodem "Spam fóra (obrázky)."

Při pokusu o přihlášení ti to napíše, že máš globální ban a o případný unban máš žádat prostřednictvím emailu na admin@leosight.cz, určitě ne založením multi-accountu, čímž porušuješ pravidla znovu.

Ban ti tedy udělím i na tento účet a příspěvek zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~64

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4873 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misatorcz

150Kč včera v 16:20

MartasHyper

60Kč včera v 16:20

dikobras

10Kč včera v 16:19

Nejnovější uživatelé
JamesUnpak

Registrován 5.5.2024

TomasJedno

Registrován 5.5.2024

Samuelko123

Registrován 5.5.2024