Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

1 dňové VIP skiny


SilveR

Hráč

34
27.2.2023 03:11, naposledy upraveno 27.2.2023 03:40 uživatelem SilveR

Pekný večer/deň prajem, všetkým čo si toto čitajú. <3

Dostal som taky nápad, ktorý by mohol zaujať @Rataj, Adminov a celu komunitu Skima.

Pridať nový item do sekciu Online Shopu - Skimo

O čo by išlo ? 

Išlo by o jedno dňovi VIP skin dajme tomu že za 25kreditov(25kč alebo 1€) táto ponuka by fungovala na základe "vynimočných" dňov (vianoce, halloween, velikonoce atď...) alebo potom na základe uskutočnenia kvalitných RP akcii.(Svatba, pohreb, oslava atď..) Ale to by som dával cez Ticket  následne cez obchodné nabídky na kupu itemu(za 25kreditov) od Adminov, kredity by mohli ísť členom A-Teamu práve tomu ktorý by danú ponuku riešil.

V čom by to bolo dobre ? 

Ako sme si mohli všimnuť, máme tu tržíšte, kde sa väčšinou kupuju itemy za malý počet kreditov, takže by si niektorý hrači mohli našetriť nejakých tych 25kreditov na daný deň ktorý by chceli alebo jednoducho si kúpiť kredity za (kč, eura).

Nevýhody 

Bolo by to obmedzené pre daný počet hráčov, podľa voľných slotov na skiny ,,Právě je volných 40 z 150 slotů pro skiny!" takže by si mohlo momentálne zakúpiť 40ľudí daný item na webe (kto neskoro chodí, sám sebe škodí) alebo cez ticket od admina. (bolo by to na základe obmedzených kusov, ako to je na napriklad na vlastnom mappingu)

Výhody

Nejaké ďalšie peniažky pre nášho milovaného Rataja, kredity pre A-Team cez spôsob výmeny itemu za kredity, krajšie a kvalitnejšie akcie počas sviatkou alebo iných akcií. Napríklad, súťaž v Bellevile cez halloween o najkrajšie vypadajúci skin.

Tak toto bude odomňa všetko májte sa krásne <3 

SilveR

 

EDIT :

Cez ticket by sa dávali iba na sukromné akcie(svatba atď..)

Cez Shop by sa dávali v čase sviatkou alebo iných vynimočných dňov

To by sa nejak určite vymyslelo, A-Team je šikovný :3

 

27.2.2023 08:11

Při počtu lesbických postav, které se jeden den vezmou a druhý zabijou, bych každý den nedělal nic jiného, než nahrával VIP skiny, které bychom pak zase z resources serveru museli mazat. Nemluvě o optimalizaci a tak dále.

Víc rozumné mi přijde vám například na Halloween dát druhý slot zdarma v trvání jen toho jednoho dne v roce, kdy to jednak dokážu nahrát celé najednou a jednak to nebude dlouhodobě zatěžující pro server.

Těmi 25 Korunami nezaplatíš ani čas kolem kontroly, úprav a nahrání, ani tím nevykompenzuješ absolutně zbytečnou zátěž. 🙂


Powered by LeoSight IFS
LT~85

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024