Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban


Djmodo666

Hráč

6
27.2.2023 23:02, naposledy upraveno 27.2.2023 23:06 uživatelem Djmodo666

Ahoj. Dnes zhruba asi tri ctvrte hodiny zpet jsem dostal ban za neadekvatni inj. Chtel bych zazadat o unban. 

Co se stalo ?

Jeli jsme 3 ve vozidle a srazili jsme se s protijedoucim vozidlem ve vcelku vysoké rychlosti. Ve chvili kdy se auta srazili jsem nekoukal na monitor tudiz jsem nevidel naraz ani rychlost vozidel pri narazu. Jelikoz mi bylo jasne kdyz jsem videl rozbite druhe auto ze se stala dopravni nehoda zarpil jsem aspon nejaky zaklad. 

pred chvilkou se ke me dostalo video té nehody a uvedomil jsem si ze ten status ktery jsem mel napsany byl asi malo obsahly. Kdybych v tu chvíli koukal na hru moje rp inj by bylo o dots lepsi a adekvatni. 

Priznavam tim mou chybu ze jsem nesledoval deni hry ale urpimne jsem nepocital s tim ze ve chvili kdy hru nesleduji byt na chvilku ze se stane tohle...... 

Zadam tedy o unban @Wright. Nehody rpim vcelku řádně ale jelikoz jsem ji nevidel aspon jsem se snazil neco zarpit. Slibuji ze si na tohle uz budu davat pozor. Dekuji a preji vsem hezky zbytek vecera 


Powered by LeoSight IFS
LT~16