Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Problém s vedením FLU


28.2.2023 23:48

V prvom rade ide o všeobecnú otázku a rad by som sa opýtal aj vás či máte podobný problém. Tak, ako každý občan LS som požiadal o vydanie zbrojného preukazu samozrejme všetky doklady už mám. Tak som si zažiadal o schôdzku s vedením pripadne vydanie zbrojného preukazu. No po pol roku sa mi konečne niekto ozval no bol som  trocha sklamaný na koľko som dostal odpoveď, že defakto vedenie nema čas... Na koľko nemám žiaden záznam v registri len asi 2 priestupky za rýchlosť, a to asi o 50km tak dotyčná osoba mi odpovedala, že sa prihliada sa aj na to, hmmm no tak dobre ďalej ma zarazilo, že som čakal pol roka a teraz snáď budem čakať ďalší pol rok. V ďalšom bode som bol celkom udivený, kde som počul, že ak máš známosti vo vedený zbrojný preukaz máš hneď zaujímavé, čiže sa vydáva sa len tomu, čo ma známosti, celkom ma to mrzí myslím, že tu ma viac ľudí podobný problém ako ja. Ďakujem

SilveR

Hráč

34
1.3.2023 00:20

Za mňa ich prístup je k tomu strašný, ako hovoríš človek čaká niekoľko mesiacov a potom si niečo najdu, mňe sa stalo to, že som náhlasil hráča za porušenie pravídel a preto som prišiel o 20minut po danom termíne, následne vidím v OOC chate že cele hlavné vedenie je na PSA stanici a niesu schopný prisť na recepciu.. a ešte som tam čakal hodinu po tom čo som meškal, nakoniec prišiel policajt že si mám počkať minimalne tyždeň alebo dva a potom im tam znova napísať, takže ďalšie psychotesty obnova, a potom mal daný policajt veľké ego, tak mi dal priestupok a vzal do CPZ, takže môže človek opakovať celý proces znovu...otrasný prístup a malo by sa to riešiť.

1.3.2023 00:30

to je hrot panečku 🍿 idk, já ten zbroják měl po měsíci, ani ne. Ale to budou určitě ty známosti si myslím. 🥺

1.3.2023 00:39

Přesně jak píše Zchovankyo. Taktéž jsem měl zbroják po měsíci. Známosti a ták. 😎

1.3.2023 05:40

Nerozumím tomu, proč vy řešíte IC řešitelnou věc v OOC.

jan38

Hráč

41
1.3.2023 07:06

Toto je satne vlakno ma to byt stiznost na PSA nekde v IC sekci. Nechapu pokud vim FLU bylo pozastaveno na nejakou dobu a ted se spustilo tak je jasne ze ted asi odepisuji. 

 

Adios janos

1.3.2023 08:27, naposledy upraveno 1.3.2023 08:28 uživatelem Dzardys

Takže čus lidi, tady je DžardysCZ a vítám vás u dalšího tutoriálu. Dneska se společně podíváme na to, jak úspěšně nabýt zbrojního průkazu a současně s tím nezpůsobit členům FLU životní trauma! A na závěr vás čeká menší speciál formou rozlišení IC a OOC světa, máte se na co těšit. 😎


Prvním krokem bude zjištění, co vlastně k takovému zbrojnímu průkazu potřebujeme. Nějakej hodnej pan Zayas nám to dokonce sepsal na fórum, abychom to nemuseli zdlouhavě hledat na stránkách nebo na stanici. Prostě frajer.

Všimneme si části

Ale pozor, platný psychotest, úspěšně vyplněný teoretický test vám automaticky nezařizují oprávnění k nabytí zbrojní licence. Vydání licence je na uvážení PSA.

Co to znamená? Já si pod tím představím, že pokud mi někdo ZP nebude chtít vydat, přestože jsem vyhodil peníze za dokumenty, které by měly utvrdit mou schopnost, tak mi je prostě nevydá. No, ale proč by to dělali, je přeci mnohem lepší, když tu zbraň budu vlastnit legálně, no ne?

Jsem si dovolil tady hacknout Discord server PSA, abychom mohli leaknout úplně všechny interní informace a zprávy.

Něco na tom asi bude 🤷‍♂️


Druhým krokem, pakliže vše splňujeme, bude kontaktování členů FLU, a to prostřednictvím formuláře. Tam si zapamatujeme i následující poučku:

Nevím moc, co si představit pod dlouhodobě, ale myslím si, že odpovědět na jednoduchou žádost je otázkou nejdéle dvou týdnů. Zároveň se pokusíme nikoho neobtěžovat a jako slušný občan počkáme. Zároveň se opravdu ještě jednou přesvědčíme, že máme úplně všechny potřebné doklady, abychom se vyvarovali problémům jako tady náš protagonista Sajmon:

Protože kdyby ne, celý proces bychom tím akorát tak mohli zdržet, a je to stejně obtěžující, jako kdybychom psali třeba takové e-maily:

Ale jsem přesvědčen, že se nic takového neděje. Pokud vše splňujeme na jedničku, nesnažíme se obtěžovat nikoho od PSA a současně s tím nepácháme kontroverzní přestupky, možná nám nějací hodní páni od policie velmi brzy napíší obdobnou zprávu:

Pak už se jen sejdem, úspěšně splníme další případné požadavky a T1 je náš! Dokonce jsem poslal na PSA inspekci, abych viděl, jak moc to FLU aktivní je, a vidím to tak, že mají dle tvého textu spousty známostí.


A na závěr již slíbený bonus! 🤩

Pokud chceme řešit nějaký problém, musíme si stanovit způsob, kterým jej chceme řešit. Nelze to učinit tak, že rozhodíme sítě a počkáme, kterou cestou se to chytne. To znamená, že pokud píšeme stížnosti na FLU v IC, viz

tak je přeci nemyslitelné, abychom se to současně snažili řešit i v OOC, kam ten problém ani nepatří. A proč tam nepatří?

Bohužel na tom PSA ještě není tak dobře, aby sbírala do MDC data z reálných registrů, tím pádem naše IC přestupky jsou výhradně IC problémem. Nemůžeme pak hanit někoho v OOC za to, že se mu ty IC přestupky nelíbí, na to tu máme hned několik pravidel. 😣


Na závěr ti však přeji mnoho štěstí, doufám, že se ti zlí pánové v IC světě po přečtení tohoto OOC příspěvku poučí a svědomitě ti vydají zbrojní průkaz. A věřím, že nejsem jediný, svou fanbase sis již stačil vybudovat v rámci tohoto příspěvku 😊

1.3.2023 10:49

Tak toto už je cez čiaru ďakujem spravil som si názor. Prosím o zamknutie príspevku.

A ospravedlňujem sa, keď som tým niekomu ublížil

 


Powered by LeoSight IFS
LT~98