Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


youdacz

Hráč

4
1.3.2023 13:41, naposledy upraveno 1.3.2023 13:42 uživatelem youdacz

Ahoj včera jsem dostal ban na 5 dní ano vím že nejsem nevinný ale taky nechápu proč za toto ban čekali jsme tam s nějakým hráčem 40minut na 1 report nebavylo nás už čekat tak napsal adminovi a hned za to dostal ban tak jsem mu napsal že proč mu za to hnedka dává ban že tu čekáme na jeden report 40 minut a že už nás nebaví čekat neodpovídal tak jsem mu napsal že je asi slepej ale myslím si že není potřeba za toto dávat na 5 ban tímto bych rád porposíl o unban.     Díky slibuji že už se to nebude opakovat. 

 

1.3.2023 14:37

Ahoj, 

s dovolením bych si tu napsal pár řádku. Chápu že ti to přijde jako prkotina a zlobíš že si za takovou “hloupost” dostal ban. Na jednu stranu se na to musíš podívat z pohledu členů AT. Ve hře je nastavený jakýsi systém reportu včetně pořadníků. Všichni hráči si mohou podat report a je čistě na Adminovy kdy tvůj report přijme, přestože by ti to mohl přijít jako ignoranství ze strany ATeamu tak věř tomu že to tak není. Bohužel některé reporty se táhnou déle než ty ostatní. Všichni hráči kteří si report skrze F2 podají musí vyčkat než se na ně dostane pořadí, kolikrát můžeš cekat dlouho i přes to že by si měl být další na řadě. Zkus se vžít do role administrátora, který je na serveru s dalšími 60 lidmi, jenž mají neustále nějaké problémy. Teď si vem že Admin je tam zrovna jen jeden a rozkrájet se nemůže. Tím, že mu naspamuješ pmko a ještě budeš drzej, si moc nepomůžeš. Příště radši trpělivost. Nic nejde vyřešit honem.

Myslím si že admini tu mají dobré duše a trest ti zkrátí. Pak už bude jen na tobě jestli příště budeš opět hrrhrr. 

Mír&lásku

- MarcusAnderson

1.3.2023 14:50

Tvé zprávy co jsi mi později psal byli k popukaní. Rovnou se na ně můžeme podívat copak krásného jsi mi psal..

Není důvod se divit proč to takhle skončilo a též proč ti ban nesundám.


Powered by LeoSight IFS
LT~35

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo