Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Perma


Hubec525

Hráč

4
1.3.2023 14:24

Zdravím jsem tu s dalším poprosením o unban.

Perma jsem dostal za mixchat bohužel je to tak dávno a už si ani nepamatuju při jaké situaci to bylo a jako další důvod byla má bohatá historie, chápu to ale každý trest jsem si odpykal a poučil jsem se, je to moje první perma a věřím že si každý zaslouží druhou šanci, slibuju že moje hraní bude přesně podle pravidel a žádné další porušení jich se nebude konat hodně mojich kamarádu co tu semnou hráli tak dostali permabany za horší porušení pravidel a přitom jim byla poskytnuta druhá šance věřím že i já si ji po také době zasloužím.

Přeji hezký den 

4.3.2023 22:08

Kdyby jsi se opravdu poučil, tak to takhle neskončí. Jak říkáš i horší dostali druhou šanci ale to je na rozhodnutí daného administrátora a já dávám druhé šance jenom vzácně.. spíše vůbec. A pokud vůbec tak to vždy skončí stejně. Bohužel dneska tě opět zklamu ale unban ti neudělím.


Powered by LeoSight IFS
LT~23