Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

💼 Rodeo Auction House


nEscafeX

Hráč

26
2.3.2023 03:17, naposledy upraveno 2.3.2023 19:04 uživatelem nEscafeX

💼 Rodeo Auction House


📰 o nás:

jsme první aukční společnost na trhu ve státě San Andreas která umožňuje platbu v reálné měně a snažíme se vše řešit fyzicky - jsme tedy fyzická aukční síň. Na trhu jsme od 1.3.2023 a děláme aukce movitých či nemovitých věcí (například od vozidel po nemovitosti), používáme nejčastější formu aukce tedy anglickou kdy začíná aukce na vyvolávací částce která je navyšována jednotlivými příhozy a výhercem aukce je účastník s nejvyšším příhozem.


📝 jak probíhá přihlášení nějaké věci do aukce?

V první řadě nás budete muset kontaktovat na e-mailovou adresu. Jakmile nám přes e-mailovou adresu napíšete tak Vás kontaktujeme a sejdeme se u nás na sídle kde projednáme další věci. (Sepsání smlouvy, domluva o minimálním příhozu, vyvolávací ceně apod.) po vyřešení všech těchto věcí bude vaše věc přidána do nejbližší aukce.

 

📩 E-mail by měl být podle osnovy

1) Jméno a příjmení:
2) Telefonní číslo:
3) Podrobné informace o dané věci:
4) Jedná se o movitou / nemovitou věc:
5) Moje představa o vyvolávací ceně:
6) Dodatek:


📊 jak probíhá aukce?

Aukce probíhá na našem sídle v Rodeu, jestliže se jedná například o aukci věci movité například vozidla tak je vozidlo vystaveno přímo v budově, účastníci aukce mají možnost si prohlédnout vozidlo jak před aukcí tak i během aukce. Jakmile započne aukce o dané vozidlo tak budou zmíněné veškeré informace o vozidle licitátorem aukce který po projevu aukci zahájí a předem určí minimální příhoz a vyvolávací částku. Účastníci aukce budou mít možnost přihodit nějakou částku v průběhu aukce a danou věc získá osoba která přihodí nejvyšší částku.

U aukce věcí nemovitých to probíhá stejně, jenom s tou výjimkou že pár hodin před aukcí budou zveřejněné detailní fotografie dané věci.


⚡️ jaké jsou výhody a nevýhody fyzické aukce?

máme zde například elektronické aukce které si zřizují přímo majitelé vozidel na stránkách, naše fyzická aukční síň vám to dokáže zařídit a ulehčit vám práci až o 75% s tím že jediné co uděláte je, že si s námi sjednáte schůzku která bude probíhat krátkou dobu. Dobré je také to, že na vaši věc upoutáte větší pozornost a více zájemců vzhledem k tomu že někteří nepodporují právě elektronické aukce a nechtějí se jich účastnit i přesto že o danou věc zájem. Fyzické aukce mají spoustu výhod a je pouze na vás zda tyto výhody budete chtít využít a ulehčit si díky tomu trápení se zdlouhavým zařizováním. 

Nevýhoda této fyzické aukce je pouze jedna, a to jsou poplatky za uspořádání protože čas lidí není zadarmo a energie které se využijí při pořádání aukce se také nezaplatí samy. Bohužel si nemůžeme stanovit přesnou částku a tak jsme se rozhodli že si budeme brát 15% z finální částky věci. Příklad: Jestliže se vaše věc prodá za 500.000,- Kč tak si z této částky vezmeme 75.000,- Kč.


📌 naše sídlo, finanční podpora, první termín aukce

Sídlíme v Los Santos na adrese Rodeo, zde máte fotografie našeho sídla jak z vnějšku tak ze vnitřku.


Šetříme na založení vlastního profilu na sociální síti Iris kam chceme přidávat informace o dalších aukcích a podobně. Díky vašemu příspěvku se dostaneme více do podvědomí lidí.

Celkem 500.000,- Kč z 5.000.000,- Kč.

Alexey Kucherov  500.000,- Kč

Vaši libovolnou částku můžete poslat na bankovní účet Bruno Stephenson. Do důvodu napište RAH, jestliže si nepřejete být zapsáni do tohoto příspěvku tak tam napište RAH - anonymně.


První termín odhadujeme na 6.3.2023 jestliže budeme mít dostatečný počet věcí v aukci, přesnější termín bude napsán v dalším příspěvku.


☎️ kontakt

Majitel společnosti
Bruno Stephenson
e-mailová adresa: bruno.stephenson@post.ic
telefonní číslo: 777-888


Powered by LeoSight IFS
LT~41