Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - mxtej ( Pravidlo č. 21,3 a 0 - arogance vůči administrátorům ) @SovietDog


mxtej

Hráč

5
2.3.2023 16:06, naposledy upraveno 5.3.2023 00:27 uživatelem mxtej

Zdravím

 

Znovu si žádám o unban. Ban mi byl udělen 1.1.2023 ve 2:59 ráno od administrátora @SovietDog na permanentní dobu. Především se na začátek chci omluvit Sovietovi a Lexikonnovi, kteří semnou museli na svátek řešit tohle ve 3 ráno, kdy mohli být s rodinou či slavit.

Kolem půlnoci jsme s bratrem unesli hráče se zájmem, že ho okradem o  věci co má u sebe, tak o peníze z účtu, protože v tu dobu jsem to nikde v pravidlech neviděl a já si neuvědomil. že je to vskutku blbost.. RP akce s ním skončila po půlnoci jelikož jsme si dali chvilku stopku aby jsem slavili s rodinou nový rok. Poté jsme ho tedy odvezli aspoň zpět do Montgomery aby jsme ho nenechali někde na farmě směrem do SF. Poté jsme s kamarádem jeli do autobazaru pro nové auto protože jsme mu ukradli kolem 1,2 milionu a brácha si chtěl koupit nové auto protože měl staré BMW.

Koupil si tedy za 600k Chevrolet Camaro červené barvy. Poté jsme jeli po dálnici aby si otestoval rychlost auta a zkrátka si ho vyzkoušel. Každopádně se za námi rozjeli jednotky PSA, přesněji 2 auta - Jeep a myslím že to druhé byl Dodge nebo Victorka, nevím co to mají za auto přesně. On tedy začal ujíždět a já jel za nimi, aby je nalákal na sebe a bratr mohl ujet, protože jsem měl Audi S4 v tunningu, takže to bylo rychlejší a já měl větší šanci jim ujet, než on. Po chvíli jsem jim ujel a portl se na mě Lexikonn kolem 2:30.

Po chvíli řešení se připojil aji SovietDog, který tam ale jen stál a já stále řešil report s Lexikonnem. Po chvíli řešení a mé nechápavosti proč mi chtějí vzít peníze jsem začal být trošku naštvaný, protože jsem se chvíli před portem Lexikonna chystal jít s bratrem spát jelikož jsem byl unavený. Každopádně ano vím, neomlouvá mě to a já měl zachovat chladnou hlavu.. Ke konci mi tedy byl udělen permaban od SovietDoga, s tím že Lexikonn mi řekl, že ho limituje pozice na počet hodin ( screen bude úplně dole, kde mi to psal na discord ), ale jinak by mi dal ban Lexikonn, každopádně ban mi udělil SovietDog a já s tím plně souhlasím, protože jsem byl opravdu blbej, že jsem se tak choval, ikdyž to nebylo tak že bych jim nadával nebo tak, jen mi to prostě nešlo do hlavy a byl jsem ospalý, takže mě to moc nebavilo. Každopádně peníze mi poté vzali, vzali je aji bratrovi v podobě auta, které si koupil.

Co jsem se ponaučil a proč by mi měl být udělen unban? 

Nechovat se tak jako dříve, protože ne vždy si vše vyhádám a vyhnu se trestu. S bratrem by jsme si rádi udělali firmu na převoz letáků či co to je, samozřejmě pokuď mi bude unban udělen. Budu za něj opravdu rád protože v momentální chvíli jsem chytil neštovice, zrovna v blbém věku takže bych rád strávil čas na Skimu, kde by jsme se s bratrem vyhýbali nelegálnímu RP, ale rádi si rozjeli legální firmu, jak jsem již psal. Dost lidí zde už dostali unban za horší věci, tak bych byl rád za udělení unbanu mého účtu. Ne, není to tak že bych se vymlouval na ostatní ale myslím to spíš principově. 

 

Na konec bych se ještě jednou rád omluvil @SovietDog , jak jsem se k němu ze začátku choval. Včera to byli 2 měsíce od udělení mého banu, a za tu dobu jsem si uvědomil co za blbost jsem udělal, rád bych se omluvil též hráčovi kterého jsme okradli, ale nevím jeho nick a zpětně si uvědomuji, že to byla blbost a že to už nikdy neudělám, opravdu se stydím za tu RP akci a za mé chování, každopádně za ty 2 měsíce se mi v životě stali docela zajímavé věci které mě toho plno naučili, včetně lepšího chování.

Na úplný konec bych rád souhlasil s podmínkou, která spočívá v tom, že pokuď udělám ještě jednou na serveru podobnou nebo jakoukoliv takovou chybu a dostanu ban, dostal bych ten ban permamentní, byla by to pro mě taková motivace abych se snažil opravdu hodně. Přece jen jsme přešel z FiveM, protože tam už to RP není co bývalo, mám na FiveM 3k hodin a za tu dobu jsem se o RP opravdu hodně naučil, takže se budu snažit ze sebe vydat co nejlepší RP zkušenosti, které  jsem za dobu mého působení na nejlepších CZ/SK FiveM serverech nasbíral. S tou podmínkou bych tedy souhlasil, samozřejmě pokuď mi bude nabídnuta.

 

Ještě rychle k této zprávě , kde SovietDog píše, že jsem i dřívě působil arogantně a že se to táhlo dlouho do noci. Jak jsem napsal, opradu se ti omlouvám a stydím se za to, můžu vám slíbit, že se ode mne takového chování už nikdy nedočkáte a pokuď mi bude udělen unban, tak se budu plně snažit nabídnout hráčům bohaté RP, protože za své předešlé chování se opravdu stydím.. Zachvíli mám narozeniny a 24. února jsem měl svátek, takže bych byl rád, kdyby jste mi udělili takovýto dar. Nebudu tomu říkat dárek, protože pro mě by to opravdu hodně znamenalo a dárek je zdrobnělina, takže radši dar. Přece jen to je muj první permaban za mé působení na Skimu.

 

Tak, jsme u konce a já vám děkuji za přečtení  této slohovky o skoro 1000 slovech, které šli opravdu od srdce a byli myšlené vážně. Snažim se unban dostat protože jsem u bratra viděl zase po dvou měsících  Skimo a nadchlo mne to. Rád bych se ke komunitě připojil a byl její součástí, protože je opravdu skvěla. Radost by jste udělali jak mně, tak mému bratrovi, se kterým bych si mohl zase zahrát, tentokrát legálně.

 

Omlouvám se @SovietDog za mé chování dříve, změnil jsem se a opravdu se hodně stydím se za své dřívější chování, kterého si musel být součástí. Slibuji že se už tak chovat nebudu. Snažil jsem se to napsat co nejlépe to šlo. Polepšil jsem se, přísahám, opravdu ti to chci jako chlap chlapovi dokázat a přesvědčit tě, že to nedopadne jako u většiny lidí, kterým si dal další šanci. Řídím se totiž jedním příslovím - ,, Člověk si zaslouží 2. šanci, ale po 3. už to není šance, ale rozhodnutí ''

 

Děkuji. 

-mxtej

screen banu

Lexikonnova zpráva z discordu

 

2.3.2023 16:18, odstraněno 2.3.2023 16:20 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
2.3.2023 16:21, odstraněno 5.3.2023 14:28 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
3.3.2023 20:52, odstraněno 4.3.2023 13:26 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
5.3.2023 00:07, odstraněno 5.3.2023 00:20 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
5.3.2023 14:51

Nechápu to tvé upozorňovaní na sebe a také proč jsi na discordu "vyjel" po jednom členovy za jeden emote. To že si chceš zahrát je pěkný ale nevidím přimý důvod proč ti ten unban udělit. Říkáš že opustíš ilegální RP a založíš si firmu na delivery ale tohle není dostatečný důvod k unbanu.. spíše to není žádný důvod. Ban ti zůstává, bohužel.


Powered by LeoSight IFS
LT~36

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024