Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban (CZHERBIE) SovietDog


HERBIE

VIP

29
2.3.2023 16:58
Dobrý den všem. Naděje umírá poslední a tak zkouším znovu své štěstí. Chtěl bych požádat o zrušení permanentního banu, který byl udělen administrátorem @SovietDog dne 22.6.2022 za pravidlo 17 a lhaní administrátorovi.
 
Přesněji mi byl ban udělen za vydávání se člena Helper Teamu, přesněji nýnějšího GM @magovec. Bohužel, byla to chyba kterou uznávám. Tehdy jsem byl hloupý a lhal o tom již zmíněnému administrátorovi když chtěl znát pravdu. Vím, nebyl jsem žádný svatoušek ale mohu za sebe říct, že jsem se za tu dobu banu změnil. RPil jsem chvíli někde jinde, kde jsem se naučil RPit jinak než tehdy. Proto bych rád dostal šanci si ještě na Skimu zaRPit. Bohužel, na skimo nic nemá.
 
Má omluva: Vím ,že jsem se zachoval špatně a mrzí mě to. Chci se tímto omluvit dvou členům AT ,kterým jsem znepříjemnil den a práci, ztěžoval je svojí blbostí v situaci, když měli dosti práce s jinými hráči. Chci se omluvit za svojí aroganci a chování.
 
Proč bych si přál / mohl dostat unban? Skimo mi celkově dost chybí zkoušel jsem ho nahrazovat jinými věcmi jako třeba jiný RP servery apod. Když chci dělat blbosti, zajdu si na SAMP kde se vyblbnu a jsem pak již klidný.
 
Za tu dobu ,co mám permu jsem si dal život do pořádku a snažím se žít podle pravidel. Našel jsem si také nový koníček ,kde si vybít nervy a vztek je to gym. Ale to sem úplně nepatří. Chybí mi server, přátelé a zážitky které mohu u Vás realizovat. Mám zde spoustu hezkých vzpomínek na které nezapomenu. Bohužel nevím co jsem více připsat, zkusil jsem své maximum.
 
Na závěr bych chtěl požádat Sovieta i Magovce o odpuštění mé chyby a dát mi šanci dokázat, že jsem se napravil. Budu rád za jakékoliv ohlasy a zároveň děkuji za přečtení mé žádosti.
 
Děkuji moc a přeji hezký zbytek dne. Funniex aka:CZHERBIE
 
 
 
 
 
 
 
 
2.3.2023 17:29

Zdravím tě.

Matně si stále vybavuji situaci právě s tebou. Já z mého pohledu absolutně nechápu, proč jsi měl potřebu se za mě vydávat. Vydávat se za někoho je asi ta nejvíc hloupá věc, co se může v užších komunitách stát. Každý zná každého a slovo jako takové se šíří rychle. Pamatuji si tě i z tvého RP, které bych ohodnotil, snad mi promineš, jako průměrné. Avšak i přes to všechno zlé, co jsem zde napsal si myslím, že si zasloužíš šanci. Určitě ses dokázal ponaučit z toho, že se ti takové věci nevyplatí a někdy jich můžeš litovat. Na závěr bych chtěl říct, že pokud se tvé RP od té doby opravdu zlepšilo, tak ho rád uvidím mezi námi. Zbytek je již na Sovietovi, já ti odpustit dokážu.


S přáním pěkného večera,
magovec

5.3.2023 14:13

Tohle je tvá druhá perma, jednu šanci jsi dostal a promarnil jí tím že sis myslel že bude frajeřinka se vydávat ještě tehdy za člena helper týmu.. No ale nebyla a já ti unban dávat nebudu. Jak říkám svou druhou šanci jsi měl a promarnil jí. Bohužel.


Powered by LeoSight IFS
LT~46