Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o ub - hadess


hadess

Hráč

5
2.3.2023 21:50, naposledy upraveno 2.3.2023 23:06 uživatelem hadess

dobrý večer, dostal jsem prave ban na 1 den od @Holysek , bylo to na benzince v montgomery, zemrel jsem tam a po respawnu jsem sel hledat nekoho kdo by me mohl hodit na odtahovku, napadlo me ze nejvice lidi je vzdy na benzince, tak ze by me tam nekdo hodil, videl jsem tam sve auto ale podle pravidla 19 si to nemam jak pamatovat, kazdopadne jsem sel za hracem co tam byl aby me hodil na odtahovku, ne za ucelem porusit pravidlo c. 19 a odjet.. Omlouvam se adminovi ze jsem to udelal tak, aby to nepochopil ale rad bych dostal unban, mam jeste celkem dost veci na praci ve hre a rad bych se dostal zase zpet. Prosim tedy o unban protoze jsme se s adminem asi spatne pochopili.

Domsuk9999

Hráč

1
2.3.2023 22:07

Ahoj, jen otázečka i kdyby  tak je to ban jen na 24h to snad vydržíš ne ? A pokud ne tak je to blby. 👍👌

hadess

Hráč

5
2.3.2023 22:17

Tak jakoby, tady došlo trošku k nedorozumění. Já jsem žádné pravidlo neporušil. Možná to tak vypadalo to nemužu dat Adminovi za vinu a zcela ho chápu. Ale na benzinu jsem se vrátil ne za učelem porušení pravidla ale pro odvos na odtahovku páč jsem si myslel IC že mě auto odtahly. Takže to Admin špatne pochopil. A proto došlo k nedorozumení.

3.3.2023 07:48

Ahoj, ban si dostal a píšeš, že víš za co, ale stejně si to porušil. Stále teda nechápu proč si to udělal i přes to, že si věděl, že něco porušuješ. Je hezké, že se tady omlouváš, ale pravidla jsou pravidla a ty musíme dodržovat všichni a holt ti co nedodržují, tak jsou potrestaní. Kdyby si proste počkal pár minut v nemocnici a šel bys tam až za nějakou čtvrt hodinu, tak bych to pochopil a nejspíš by se ani nestalo to, že by sis teď nemohl 24 hodin zahrát. Po dobu trvání banu si budeš muset uvědomit, že se tohle nedělá a snad se z toho ponaučíš. Žádost o unban i zkrácení zamítám. ❌


Powered by LeoSight IFS
LT~37

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo