Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

stiznost na Ellie Loydova

Fasujes

Hráč

4
4.3.2023 11:15

zdravím píšu tuhle stížnost protože phobios si myslím že dal moc malý test za to co tenhle hráč udělal Ellie těžila v dolech tak jsme si řekli že jí půjdeme okrást ale ne začala ujíždět tak kamarádi začali střílet do vozidla ellie doslova 3 minuty zdržovala rp fear byl 0 a ještě když kamarád mířil brokovnicou tak vzala telefon a odešla nečekal jsem že takové rp udělá hráč co má více jak 500 hodin podal jsem report který přijal phob jasne že dostala ban jenom na 10 h i když udělala totální trash rp jo a ještě když kamarádi mířili brokovnicou a já řekl nastup tak řekla že nás jebe a nikam nastupovat nebude asi Ellie je zákon skima za tohle dostala ban jenom na 10 h a můj kamarád Ujobochnik dostal ban za 1 slovo do pm i když má 700 h a jenom 5 banu  taky ban na 10 h myslim si že Ellie by měla dostat větší trest a ne jenom 10 h kdyby se vyjádřil nějaký admin jako třeba dzardys byl bych rád děkuji @Fasujes                                                                                                                                                                                                                             

Develon

Hráč

48
4.3.2023 11:21

na to si dovolím odpovědět jen jedinou větu , ano reagoval sem takto , uvědomuju si že je to chyba , ale na druhou stranu taková rp akce by ani nenastala kdyby jste dodržovali RP driving , vjet s A8 do dolů , jezdit tu 150km + a nebát se toho že se vám prorazí vana ? hrajete pouze na win , a nic víc v tom není , až obohatí svoje RP o něco zajímavější než jen o to , ruce nahoru , do auta a nastup, tak si na mě stěžujte.

Fasujes

Hráč

4
4.3.2023 11:28

No nevím kdo hraje na win když si rly odešel když na tebe někdo míří zbraní a ještě si vytahnes telefon jako že nic ? 

Develon

Hráč

48
4.3.2023 11:32

mě o ty suroviny či tak nešlo , mě šlo jen o to že je to jedno a to samé , pořád dokola , ohrané rp jak svině .. a říkám , kdyby jste řešili to jak máte jezdit , tak tam s tou A8 ani nenajedete.

Kenny15

Hráč

21
4.3.2023 11:38

Bych se vám taky na to vykašlal a ujel. A nejezděte s A8 do dolů, potom nemusíte rušit hasiče od spánku. :)

4.3.2023 12:02, odstraněno 4.3.2023 12:06 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
4.3.2023 12:11, naposledy upraveno 4.3.2023 12:45 uživatelem Dzardys

Děkuji, že ses sám nahlásil, jen co vstanu, tak ti skočím hodit ban.

Ačkoliv bych měl potrestat nahlášeného hráče, vůbec se nedivím, že s tebou nechtěl RPit. Věc hodím za hlavu s tím, že ho toutou cestou napomínám.