Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

stiznost na Ellie Loydova


Fasujes

Hráč

4
4.3.2023 11:15

zdravím píšu tuhle stížnost protože phobios si myslím že dal moc malý test za to co tenhle hráč udělal Ellie těžila v dolech tak jsme si řekli že jí půjdeme okrást ale ne začala ujíždět tak kamarádi začali střílet do vozidla ellie doslova 3 minuty zdržovala rp fear byl 0 a ještě když kamarád mířil brokovnicou tak vzala telefon a odešla nečekal jsem že takové rp udělá hráč co má více jak 500 hodin podal jsem report který přijal phob jasne že dostala ban jenom na 10 h i když udělala totální trash rp jo a ještě když kamarádi mířili brokovnicou a já řekl nastup tak řekla že nás jebe a nikam nastupovat nebude asi Ellie je zákon skima za tohle dostala ban jenom na 10 h a můj kamarád Ujobochnik dostal ban za 1 slovo do pm i když má 700 h a jenom 5 banu  taky ban na 10 h myslim si že Ellie by měla dostat větší trest a ne jenom 10 h kdyby se vyjádřil nějaký admin jako třeba dzardys byl bych rád děkuji @Fasujes                                                                                                                                                                                                                             

                      

 

 

 

 

Develon

Hráč

40
4.3.2023 11:21

na to si dovolím odpovědět jen jedinou větu , ano reagoval sem takto , uvědomuju si že je to chyba , ale na druhou stranu taková rp akce by ani nenastala kdyby jste dodržovali RP driving , vjet s A8 do dolů , jezdit tu 150km + a nebát se toho že se vám prorazí vana ? hrajete pouze na win , a nic víc v tom není , až obohatí svoje RP o něco zajímavější než jen o to , ruce nahoru , do auta a nastup, tak si na mě stěžujte.

 

Fasujes

Hráč

4
4.3.2023 11:28

No nevím kdo hraje na win když si rly odešel když na tebe někdo míří zbraní a ještě si vytahnes telefon jako že nic ? 

Develon

Hráč

40
4.3.2023 11:32

mě o ty suroviny či tak nešlo , mě šlo jen o to že je to jedno a to samé , pořád dokola , ohrané rp jak svině .. a říkám , kdyby jste řešili to jak máte jezdit , tak tam s tou A8 ani nenajedete.

 

Kenny15

Hráč

19
4.3.2023 11:38

Bych se vám taky na to vykašlal a ujel. A nejezděte s A8 do dolů, potom nemusíte rušit hasiče od spánku. :)

Holub

Hráč

46
4.3.2023 12:02, naposledy upraveno 4.3.2023 12:06 uživatelem Holub

@Fasujes Snažíš se hrát na chytrého, ale můžu ti ukázat minimálně dva důvody, proč byste za běžných okolností byli s tou vaší A8 v háji.

A to je tohle. Říká se tomu blueprint (neplést s blueprinty na Skimu) a slouží to nejen jako ukázka rozměrů vozidla, ale také jako podklad pro lidi, co dělají 3D modely from scratch. Tento náčrt nám krásně odhaluje (minimálně) dva zásadní problémy, kvůli kterým byste byli v háji.

  1. Převisy vozidla - Podívej se na ten převis a jak je dlouhý. Od začátku přídě až k předním kolům to je metr. A teď se podívej jak vypadají ty silnice v dolech u Las Venturas. V tom lepším případě budeš mít u takového auta v háji krycí plasty pod předním nárazníkem a přední nárazník jako takový. V tom horším si u toho rozmr... senzory, co má tahle generace v nárazníku. O tom, že by jsi takhle mohl i zůstat někde stucknutý proto, že přední i zadní převis jsou dlouhé, nemluvě. Takže byste nikam neodjeli.
  2. Rozvor a jeho délka - Rozvor zde má téměř tři metry. V kombinaci s tím, že je to nízké auto? Oh boy, jestli nezůstaneš viset s těmi převisy, tak ten rozvor to dokonale zabije. Opět - nikam byste neodjeli, v tomhle případě asi ani nedojeli tam, kde k tomu mělo dojít.
  3. Světlá výška - Podívej se jak je nízká A8. Je to něco, co docela solidně likviduje veškeré šance na užívání takového vozidla v rámci čehokoliv mimo (kvalitní) polňačky, které jsou ve srovnání s těmi cestami v dolech definice pojmu kvalitní silnice. Můžete argumentovat vzduchovým podvozkem, ale ani s tím neuděláte z auta, co slouží na pohodlné dálniční přesuny, žádný offroad. A tím se dostáváme k posledním dvoum bodům úrazu
  4. Pneumatiky - Podívej se jaké slupky má ta A8. Jak na Skimu, tak i na tom obrázku. Get ready for píchnutí slupky od banánu, ideálně ještě s poškozením litého disku. Zase a znovu - nikam se nejede...
  5. Olejová vana - A na závěr to nejlepší - olejová vana. A8čka má sice zakrytovaný spodek plasty (z důvodu aerodynamiky), ale ty plasty jsou docela křehké a opravdu nejde o náhradu čehokoliv, co se používá k zakrytování u offroadů. Jinými slovy počítej, že v takovém terénu by došlo k protržení olejové vany. A to znamená papá oleji. A to znamená co? Zadřený motor. A to znamená co? No to, že auto NIKAM NEJEDE.

Tolik k tomuhle. Na základě posledního bodu se dá říct, že byste nebýt vašeho pochybení asi nikoho neměli jak okrást, neboť by dopravní prostředek vaší volby byl v háji dřív, než vaše oběť. A tím se dostáváme k tomu celému - když neumíte používat tu věc, co (dost možná) máte v lebce, tak to podle toho i vypadá. Vykašlete se na takové "ilegálky" proto, že je to prostě humus a na RP serveru to nemá co dělat.

A na závěr - opravdu se někdo diví tomu, že se někomu nechce RPit totéž x krát za den, když je to totéž v bledě modrém? Tyhle "akce" jsou v mých očích na hraně pravidel a s kvalitním ilegál RP mají tolik společného jako právě zmíněná A8 s offroadem.

 

4.3.2023 12:11, naposledy upraveno 4.3.2023 12:45 uživatelem Dzardys

Děkuji, že ses sám nahlásil, jen co vstanu, tak ti skočím hodit ban.


Ačkoliv bych měl potrestat nahlášeného hráče, vůbec se nedivím, že s tebou nechtěl RPit. Věc hodím za hlavu s tím, že ho toutou cestou napomínám.


Powered by LeoSight IFS
LT~155

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024