Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost o unperma.


Lobster

Hráč

4
4.3.2023 18:14

Ahoj! uběhl tyden co jsem psal předešlejší forum žádost o unban. Řekl jsem si že to ješte jednou zkusím a naposled, pokavad bych ani ted nepostoupil tak bych už nic nepsal a neřešil. Zamyslel jsem se na předešlou žádost a řikal jsem si že jsem to měl nejaký krátký, a řekl jsem si že to ted trošičku osolím a zkusím napsat takovou menší slohovku, ale nic méně si dovolím oslovit tady Pána @SedliX.

Moje perma byla za: 



Moje bany: 













Tady máte celou moji historii. Ano vím je toho dost až mi je z toho špatně.

Muj komentář na vše co se stalo: Co na to já mužu říct, je to katastrofa ta moje historie a celkově, když jsem se na to momentálně zamyslel tak to je opravdu hrůza. Já vím že tento perma-ban byl oprávněný, osobně kdybych byl ve vaších situacích tak bych reagoval uplně stejně jako vy. Jsem si vědom co se stalo, ale vždy když jsem dostal nějaký ban, tak jsem se snažil po unbanu si opravit tu chybu co jsem předtím spáchal. Vždy jsem se poučil každé kraviny. Ale lituji toho že jsem hrál spíše na Majetek než na požitek hraní s hračema. Přeci jen jsem se  vždy snažil vyjít stříc se všema Adminama jak mi to šlo, samozdřejmě s nejakýma to nešlo, nikdy to nejde jak si člověk řekne. Jsem si přeci jen vědom že mam 0.000001% šanci na unban, ale chci ukázat že jsem si uvědomil co jsem vlastně všechno udělal, vím uvědomil jsme si to pozdě ale chci ukazat že jsem si to opravdu uvědomil a ne že bych to řekl jen kvuli tomu že chci unban. Přeci jen to necham na Sedlixe, budu rád že si to všechno promyslíš a zkusiš to ješte semnou jednou. Předem diky za všechno kdo to semnou tu celou dobu řešil, i děkuju všem kdo před 4 mesicema semnou rpil. Bylo to fajn, a všem velké DÍKY! Předem se loučí Murphy!

21.3.2023 14:07

Ahoj,

na začátek si dovolím upozornit nejen tebe, ale i všechny ostatní, že žádosti o unban nyní namísto SedliXe připadají do zodpovědnosti globálních administrátorů. Čili těch, kteří zde na webu mají namísto "moderátor" odznak "administrátor".

Stále nevidím, že by došlo k nápravě pochybení, za které ti byl udělen ban. Konkrétně zde mluvím o multiaccountu. Stále u tebe vedeme dva aktivní účty a skutečně ti neudělím unban, dokud nebudeš mít pouze jeden. Využij tedy volného času k dohledání hesla a jeden z těch dvou účtů si smaž, až poté si podej další žádost.

Do té doby zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~30