Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zadam o unban nebo aspon o zkrácení banu


Djmodo666

Hráč

6
5.3.2023 01:04

Zdravím. Dnes jsem dostal ban za metu mixing a aroganci pri reseni reportu. 

Co se stalo?

Psal jsem si PM s jednim borcem. Psali jsme si o ic vecech ale ty veci jsem ja vedel jen ooc. Pry to byl mixing což mi sdelil @Keksik. Nejak jsem se mu snazil vysvetlit ze podle meho nazoru je to hloupost aby byl mixing kdyz nekomu reknu vec v ooc kdyz ji jen ooc vim coz je muj pripad. Keksik asi nevedel co delat a tak si zavolal @SovietDog ktery mi ban udelil. Jenze za veci ktery mi keksik rekl ze jsou mix tak mi soviet sdelil ze to je i meta. Coz je dle meho i tim padem pochybeni ze strany keksika ze o mete nezminil ani slovo. Snazil jsem se jim to v klidu a bez AROGANCE vysvetlit a dopravit se k nejakemu rozumnému vysledku. O te aroganci jsem i do ooc psal ze to resim v klidu a ne arogantne tudiz ani nechapu proc v banu je psano o aroganci. Zadam tedy aspon minimalne o zkrácení banu jelikoz nechápu proč ban na takovou delsi dobu. Z tohoto jsem se jiz poucil a uz vim ze i kdyz vim ic vec jen ooc tak ji nesmim ani ooc poslat dal. Dekuju 

5.3.2023 02:16

Abych se tedy vyjádřil, jelikož jsi mě zde označil a dosti tu o mně píšeš.
Co se týče té mety, tak já si jí prvně nevšiml a následně jsem si vzpomněl že mi jeden kolega posílal důkaz, který ti tam posílal i sám Soviet.

Ano, zavolal jsem si na pomoc Sovieta ne z důvodu že bych si nevěděl rady, ale z důvodu aby ti vysvětlil jak to doopravdy je, jelikož se mi zdálo že jsi mě vůbec neposlouchal a stále sis mluvil to své. I přesto že jsem ti asi 10x za tu dobu vysvětloval co je to Mixing.

Metabaiting byl přesně v tom, kdy jsi napsal jedné osobě do PM cituji "nejezdi do MG" a následně na to jsi napsal MC. Kdy jsi se sám pak přiznal že jsi to chtěl napsat někomu jinému, přesněji tedy druhé osobě která taktéž dostala ban.

Udělil ti ban Soviet, tudiž on bude rozhodovat zda si zasloužíš zkrácení či nikoliv.

A ano, to že řešíte v PM ic věci je mixing.

5.3.2023 14:32

Ode mě se unbanu nedočkáš. Ban je oprávněný, co se mi dostalo do rukou od Kekse a jednoho policisty, tak tam šlo všechno krásně vidět a plus to tvé arogantní chovaní, které bylo více než viditelné. Pokud nechceš byt arogantní, tak nebuď je to prostý. Žádost zamítám a zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~27