Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

MarcusAnderson ((Mára))


6.3.2023 18:54, naposledy upraveno 6.3.2023 18:58 uživatelem MarcusAnderson

Ahoj!

po dlouhém zamýšleni jsem si řekl že po těch dvou letech co tu působím bych si mohl sepsat vlastní “portfolio”, tuším že spousta z vás o mě ani neslyšela.

Začneme tím nejpodstatnejším, jmenuji se Marek, je mi 20 let. Teď to méně podstatné, žiju ve východních Čechách, konkrétně v krásném Královéhradeckém kraji. Jsem student 3 ročníku průmyslové školy. Spoustu svého volného času trávim na brigádě abych si v téhle složité době přivydělal nějakou kačku, rád chodím do přírody. Vůbec nejraději mám, když se jednou za čas sejdu ať už s přáteli nebo blízkými v hospodě u jednoho. V mládí jsem se věnoval sportu jako fotbal, basketbal, vybíjena… po pár celkem vážných urazech jsem si řekl že sportu asi radši dost, nebo se ještě přizabiju. Začal jsem tedy amatérsky hrát bowling. Byl jsem v tom opravdu dobrý. To byl takový úryvek z mého dětství, nyní se přesuňme do nynější doby. Jakož to člověk svou povahou přijdu okolním lidem, jako někdo velmi klidný a respektující jedinec. Pravda je taková že lec jaká hloupost by mě kolikrát v nejtěžších situací opravdu rozčílila. Vždy se ale maximálně pokouším zachovat chladnou hlavu. 
Rád bych také něco málo pověděl k cestě, po které jsem došel až sem. Jednoho krásného slunečného dne, jsem seděl s kamarádem v pergole a popíjel kolču s ledem, když tu mi na Instagram vyskočila reklama na jaké-si RP v GTA SA. Jelikož jsem člověk co na tomto vyrůstal a pamatuji si doby kdy mi mamka z vytisknutých A4 opisovala kódy aby po mě nešli policajti, neváhal jsem ani vteřinu a pustil jsem se do instalace MTA. To se mi povedlo, první krok jsem zvládl. Pak už následovala registrace ((30.3.2021)) a od té doby jsem tu. 
První dny a seznamování se se samotným RP a jeho obsahem pro mě bylo náročne. Jakožto tvrdej chlap jsem se do všeho vrhl sám bez pomoci a proto jsem se nenechal na úvod ani zaškolit. Trvalo pár dnů než jsem pochopil co a jak. Poté už to byla hračka. Jak šel čas tak mé RP obsahem a kvalitou šlo výš a výš. Nedovolím si tvrdit že bych byl špička na vrcholku, ale nemyslim si že by to bylo zlé. Prázdniny 2022 pro mě byly největším zlomem, v tu dobu jsem začal jet skimo pořádně. Každý den 8mička u kompu😂. Teď ale momentálně tolik času neni, škola, práce. Jsem rád že si čas najdu alespoň po večerech. Na serveru mám již odehráno několik set hodin. 
Určitě budu rád když se třeba někdy potkáme na serveru a společně si zaerpíme. Má to jeden háček, nebudu vědět že ste to vy nejspíše 😂.

To by bylo z mého nudného života asi vše, chtěl jsem tento příspěvek rozdělit ma dvě části což se mi v celku povedlo. První je můj osobní život a ten druhý cesta Roleplayem. 
Chtěl bych poděkovat všem co se tím prokousali na závěr. Ke konci bych Vám všem chtěl popřát mnoho úspěchu jak v osobním tak i RP životě, určitě si každý jděte za svými sny. 

mír&lásku

-MarcusAnderson


Powered by LeoSight IFS
LT~15