Název frakce: Lichvárna města prahy
Typ frakce: Ostatní (Legální)
Zakládající členové: Já (IC :Karel Novotný, OOC : Discord : dandy16@winner
Startovní kapitál: 450000
Popis frakce: Fungování frakce : Moje frakce by fungovala asi takto - často lidé nemájí dost peněz a než si něco vydělají tak by to nějakou dobu trvalo tedy na scénu přicházím na scénu já co by s nápadem založení frakce lichvářství (Na názvu firmy se zapracuje). Osoba by přišla k nám a řekla nám kolik by si chtěla půjčit jakmile se na všem dohodneme upozorníme ho že pokud do týdne či do měsíce nepřijde a nesplatí svojí půjčku částka se mu vždy navýší o 5.000
Zaměstanci : Bude za potřebí jen 4 lidé do frakce tedy
Ochranka lichvárny - 5 - 10.000 (Ochranka by zahrnovala dva lidi)
Lichvář - 10 - 14.000
Zástupce lichváře - 15 - 20.000
Vozidla : Vystačím si s dodávkou a 2 audi RS 8 a dvěma škodovkami těmi novějšími
Sídlo : Poblíž města
Všeobecně o frakci : Tato frakce jak už bylo zmíněno by půjčovala lidem peníze nápad na její vytvoření jsem dostal protože by to mohla být celkem užitečná frakce která by se využila.
S pozdravem Dandy
Název frakce: Lichvárna města prahy
Typ frakce: Ostatní (Legální)
Zakládající členové: Já (IC :Karel Novotný, OOC : Discord : dandy16@winner
Startovní kapitál: 450000
Popis frakce: Fungování frakce : Moje frakce by fungovala asi takto - často lidé nemájí dost peněz a než si něco vydělají tak by to nějakou dobu trvalo tedy na scénu přicházím na scénu já co by s nápadem založení frakce lichvářství (Na názvu firmy se zapracuje). Osoba by přišla k nám a řekla nám kolik by si chtěla půjčit jakmile se na všem dohodneme upozorníme ho že pokud do týdne či do měsíce nepřijde a nesplatí svojí půjčku částka se mu vždy navýší o 5.000
Zaměstanci : Bude za potřebí jen 4 lidé do frakce tedy
Ochranka lichvárny - 5 - 10.000 (Ochranka by zahrnovala dva lidi)
Lichvář - 10 - 14.000
Zástupce lichváře - 15 - 20.000
Vozidla : Vystačím si s dodávkou a 2 audi RS 8 a dvěma škodovkami těmi novějšími
Sídlo : Poblíž města
Všeobecně o frakci : Tato frakce jak už bylo zmíněno by půjčovala lidem peníze nápad na její vytvoření jsem dostal protože by to mohla být celkem užitečná frakce která by se využila.
S pozdravem Dandy