Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

požádaní o zkrácení permabanu


Radyyym

Hráč

28
10.3.2023 21:20
 
Chci se každému hluboce omluvit a doufám, že se to už nebude opakovat. Tato zmíněná RP "akce" byla čistě jen mým výmyslem, který nebyl moc moudrý, ale naopak velmi hloupý a neadekvátní se soulady pravidly serveru. Doufám, že se nademnou naposledy zastavíte a řeknete si, ,, Udělal blbost ale každý by měl dostat třeti šanci.
 
" Na moji obhajobu jsem s vozidlem nikoho "neramoval, netrollil" a taktéž jsem ho nějak neničil nebo s ním dělal kaskdérské kousky. Svou vinu přiznávám a byl bych rád kdybych mohl mít to štěstí a dostat poslední šanci. Děkuji všem co si tuto prosbu přečetli, a všem přeji klidný a fajn zbytek dne.
 
 
S potěšením Radim.
11.3.2023 12:23

Ahoj, s tebou to bude složitější. Minutu na to co jsem ti řekl, že to nemáš dělat, to uděláš a máš z toho tak akorát srandu. Tvoje chyba, rozhodně ti nebudu dávat unban ani né po měsíci. Požádej si o další žádost začátkem Dubna. 


Powered by LeoSight IFS
LT~28