Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Akt terorismu a vidina sutin až v Doherty


Holub

Hráč

46
11.3.2023 13:12, naposledy upraveno 11.3.2023 13:12 uživatelem Holub

Akt terorismu a vidina sutin až v Doherty


Padly dveře a jednotka ART vstoupila do zasedací místnosti Kongresu, přičemž posléze došlo k evakuaci daných prostor. V tuhle chvíli to zní jako počátek cvičení jednotek Policie San Andreas, avšak stejně tak se jednalo o scénář dne 6.3, kterým si prošlo nové osazenstvo Kongresu San Andreas. Příjezd jednotek Hasičů a pyrotechniků, uzavření dané lokality a hlídání daného perimetru, tentokráte však v podání Policie.
 A jak to celé začalo? Dle nám dostupných informací byla na střeše budovy Kongresu nahlášená výbušnina. O typu výbušniny a její přítomnosti či absence se nám nepodařilo nic naleznout. Ať tak či onak, výbušnina by mohla znamenat kolaps budovy Kongresu nepodobný tomu, kterým si prošla původní budova Soudu San Andreas, kdy došlo k útoku na budovu s leteckým prostředkem, který posléze zamířil přímo do útrob budovy. Ať tak či onak, státní složky byly na danou situaci připraveny daleko lépe a brisktní zásah je rozhodně něco, co si mohou dát za rámeček. A tak se první zasedání tohoto Kongresu zapíše do dějin jako jedno z mála zasedání, které bylo narušeno z vnější.


-R.B.


Powered by LeoSight IFS
LT~24