Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

vysvětlení banu


Fasujes

Hráč

4
11.3.2023 15:13

zdravim rad bych aby se pakandza vyjadril k banu/perma dekuji a jeste proc vubec pravidlo 31 a jak si na to vubec prisel ? :DD dekuji 

Jackal

VIP

46
11.3.2023 15:29


A takhle bych, včetně dalších X hráčů, mohl pokračovat do nekonečna. Denně jste okrádali X kamioňáků a jediné vaše RP bylo "/me prohledává". Pauza ti pochopitelně prospěje, mezitím si můžeš třeba přečíst pravidla, nebo se ideálně nepouštět do ilegálu, když tomu nerozumíš (also, prodat vypálenou garáž státu abys dostal aspoň něco zpět...fuh, no, to je taky dobrý. Škoda že Rataj zakázal deaktivování intů po vypálení, protože pak tu jsou přesně experti jako vy).

Samozřejmě finální verdikt záleží na Pakandzovi, ale silně pochybuji, že se bude lišit od mého vyjádření - a pokud bude, tak ten unban nebude nadlouho.

12.3.2023 17:32

Ahoj, určitě to není ojedinělý případ co jsem viděl v pátek. Jak už zmiňuje Jackal v příspěvku výše, tvoje RP je o ničem, nemáte kapacitu hrát podle pravidla 31. Jistě nejsi jediný, kdo se o něco stejného pokouší na serveru a je to o ničem. Tvůj případný unban stejně bude mít podmínku a to takovou, že dokud nepochopíš, že RP ilegálu není jen o tom jak opice jezdit z místa na místo a přepadávat co se hýbe a utíká, tak unban nedostaneš. Žádost tedy zamítám. Další pochybností u tebe je i fakt, že na tvé IP adrese je již všem známy účet "zelezoCZRP". Tento účet působil i na YouTube pod stejným jménem, ovšem obsah videí tohoto kanálu tak nějak dokumentuje i tvůj momentální skill za účet Fasujes. Historie jak tohoto účtu, tak tohoto současného je úplně mimo realitu.


Powered by LeoSight IFS
LT~39

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo