Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UB/zkrácení |NonRP driving + Historie (Permanent) @SovietDog |


neznamy#5854

Smazaný účet

5
13.3.2023 01:35, naposledy upraveno 13.3.2023 01:57 uživatelem neznamy#5854

Ahoj! Touto žádostí bych rád požádal o alespoň slitování se a zkrácení banu, jelikož s tímto trestem nesouhlasím.

Částečné vysvětlení:
Takže začalo to celé tak, že jsme s kamarádem rozhodli jít okrádat, jeli jsme do dolů s A8 Quattro,jeli jsme kolem 30-40 km/h. Tam jsme zahlédli naší oběť. Rozhodli jsme se že oběť bude PŘEPADENA. Oběť jsme prostě okradli po úspěšnem okradení jsme se rozhodli odjet pryč od místa činu, jeli jsme opravdu opatrně nahoru jak již jsem psal kolem 30-40 km/h. Potkali jsme u dolů černou dodávku s dvoumi lidmi snažili jsme se odtamtud co nejrychleji dostat pryč. Tak jsme se vydali na hon za další obětí do dolů EL Castillo, podívali jsme se dovnitř bylo tam prázdno. Tak jsme odtamtud odjeli a po cestě pryč jsme potkali již zmiňovanou dodávku, chtěli jsme jim říct že doly mají naplněné rudou, tudiž kamarád zastavil a vpalila to do nás ta již zmiňovaná dodávka, INJURIES jsme zarpily, chvíli jsme se tam dohadovali a pak jsme odjeli od místa činu, následně jsme si chtěli ošetřit naše zranění někde v klidu, tudiž jsme zaparkovali v nějaké random opuštěné budově. A v tu ránu když kamarád vyndal z kufru lekarničku, položil jí na auto a otevřel jí. Se zjevil všemocný @SovietDog. Následně jsme to tam s ním chvíli řešili a došlo k závěru že oba dva budeme potrestáni. Kamarád dostal ban na 336h. A já dostal ban permanentní když jsem vůbec neřídil a dle mého bych měl dostat spíše BAN za nenahlášení porušení pravidla.

Závěr:
Budu rád za zkrácení BANU alespoň na 336h..
Děkuji za přečtení mé žádosti a jakékoliv zpětné vazby!
Přeji hezký zbytek dne/večera!

17.3.2023 16:35

Dostaneš zkrácení ale byt tebou a tvým kamarádem, tak opustím roli ilegalu a zkusím něco jiného. Jak se dostanu do hry tak ti ban zkrátím.


Powered by LeoSight IFS
LT~31