Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkracení banu z permy. (> Dzardys a Magovec


koblst

Hráč

26
13.3.2023 01:54, naposledy upraveno 13.3.2023 02:05 uživatelem koblst

Dobrý večer, neni to tak dlouho od mého unbanu z permy, přesněji 15.1 UB mi byl udělen administrátorem Dzardys. Dlouho jsem přemýšlel, jestli mam podat žádost, nebo ne. Ale jak se říka, nevyzkoušíš, nevíš.  Chtěl bych probrat věci, které jsem zažil v průběhu UB a budu doufat, že bude nademnou zlitováno. 

1. Část (Dění po UNBANu) 

Hned, když jsem se zjistil že mi byl udělen (UB) tak jsem byl natěšen, k vzhledem tomu, jak jsem se choval k členům AT. (Teď opravdu nevím, co jsem řekl.. ale určitě toho lituju) Ale to byla první věc. Když jsem se o tom dozvěděl, tak jsem hned psal kamarádum o (UB) a taky byli z toho natěšený, stejně jak já. Využil sem situaci a hned jsem se napojil, po napojení jsem byl celkem zmaten, nevěděl jsem kde jsem, kde mam auta a.. ani jsem neměl peníze a to nejhorší.. neznal jsem opravdu nikoho.. opravdu nikoho, snažil jsem se najít OG hráče, který by mi poradili, co se změnilo apb.. Ale, měl jsem kamaráda který tady hral a znám ho nějak od roku 2021. S ním jsem se zkontaktoval IC a nabídl mi práci, za to jsem byl opravdu rád, jelikož jsem měl pár tisíc, pokud li nepletu. V ten moment odstartovala moje kariera znovu, vydělal jsem si peníze, spoznal nové lidi a celkově jsem se opět začlenil do komunity, která mi dlouho chyběla.

2 Část. (Začleněn do komunity)

Jak jsem nahoře řekl, našel jsem si nove kamarády. S jedním člověkem jsem začal RPit naplno, ofc vztah. Chvíli jsem neRPil, to se přiznám, takže mě musel dat do děje, ale naučil jsem se rychle, když něco znaš, tak se to hned naučíš zpět. Ale co se nestalo, tak jsem dostal BAN, ale to je jina část, vysvětlím o chvíli později. Po banu jsem se nechál zaučit, jelikož mi nějake pravidla nevycházeli a potřeboval jsem se zeptat na to a opravdu mi to pomohlo, Člen HT @VajkoChlpko Řekl mi nějake pravidla co mi nevýchazeli, například před banky. Doslyšel jsem, že nemůžu jen tak vystřílet, nevěděl jsem proč, jelikož když mam kamarády v nebezpečí, tak proč bych nemohl vystřílet nějakou určitu skupinku PSA, aby měli volny průjezd. Ale dobře, pochybil jsem v pravidlech tak jsem se nechal zaučit a ano, můžu mít přes 2 tisíce hodin, ale pořad nebudu vědět RP na 100% Řídim se pravidlem, že hodiny neurčuju hodnotu/ zkušenosti v RP a tak by to podle mě, mělo být všude. 

3. Část. (RP)

Ja jsem říkal, seznamil jsem se s hodně lidma a s nima jsem taky i začal RPit, první nějaké "RP" bylo možna těžení kamenů pro peníze a pro zbraně. :D Ale po chvíli jsme přestali se zbraněma, protože byli 2 důvody. Byla větši šance dostat BAN a druhy důvod byl ten, že jsem podal přihlášku do PSA. Takže jsem musel omezit uplně ilegal RP a ani mi to nevadilo, nakonec.. pokud chci RPit ilegal, tak to musím vědět, protože udělat na Skimu jednu chybu a je BAN, taktéž to chápu, na Skimu bylo tolik ilegal RP, že všechny to začalo zlobit AT... lidi i Rataje. Taky se stalo, že mě několik krát propadli a přišel jsem o hodně peněz, mobil, vysílačku. Možna peníze by mě tak nezlobili, ale ten mobil.. Mobil jsem měl tolik let.. a za tu dobu jsem si musel nasbírat kontakty.. například teď na jedné postavě mam osoby, které hrali tak.. od 2020 - 2021 a teď ani nehrajou. Nasbírat to trvalo taky hodně dlouho😁

 

4. Část. (Kariéra u PSA)

Jednoho dne jsem se rozhodl si podat přihlášku do PSA, trvalo mi to asi.. 3-4 dny a dostal jsem odpoveď, v ten ten jsem přišel ze školy a koukl na discord a první věc co mi přišla, byla o tom jak mě příjmuli, další radost, další RP. Byl jsem celkem rád že mě přijali, nakonec v PSA se nikdy nenudí a pořád je akce, tedy.. pokud nejste rtn. a afkujete na stanici a připisujete si hodiny do patrolky. Nebo, taky je dobrý zapisovat DNky, to uplně zbožnuju.. nebo zbožnoval sem.. Ale nejlepší pocit byl, když jsem zatkl někoho, kdo porušoval pravidla a admin ho freeznul, abych ho mohl dat do cely.. mmhm. To jsem  zbožňoval. Nebo.. návštěva IVV kanceláře když jsem byl rotný a předemnou stali 2 kapitáni a ja musel něco vysvětlovat. Dokážu říct, že kariéra u PSA je ta nejlepší věc co jsem mohl za tu dobu RP udělat. Je pravda, že PSA může být náročne, jelikož jsou tam věci ktere se musíte naučit když chcete přejít od rtn. na stržm. ale pořad, když se to naučíte, tak toho určitě nebudete litovat a doporučuji to RP, je to skvělý kolektiv a skvělé vedení, jakožto kpt. Liechtenstein a kpt. Zayas 😶

5. Část. (BAN)

Nojo, netrvalo dlouho a postihla mě opět perma. Konkrétně za "Lhaní členům AT, powergaming, nonRP injuries + historie" V ten večer jsem věděl, že je zle. Skimo jsem začal hrát aktivně, takže jsem všechny hry hodil stranou a proto jsem věděl že je zle, neměl jsem realně co hrát. Celou dobu jsem přemýšlel, jestli si podat žádost nebo ne, věděl jsem že mam nulovou šanci, jelikož jsem dostal ban od administrátora, který mi už jednu permu dal a nebylo to tak dlouho. 41 dnů jsem se udržel na Skimu bez permy.. je to hodně špatný, vzhledem na to že mam tolik hodin a pořád neovládam to RP, je pravda že hodiny neurčujou RP ale stejně, nějakej malej kousek z těch hodin to určuje. Taktéž bych se rád obhajil s těma banama, vím že to nepomůže ale chci i ja něco k tomu říct.

 

6. Část. (Obhájeni banů po permě)

1. Ban

Tady jsem si upřímě neni jistý na 100% za co to bylo, ale vím že se mě někdo pokusil přepadnout s taserem a ja dál něco ve smyslu /me se schováva za sedačku na postel OFC jsem byl v kamionu a jelikož jsem jednalo o US kamion, tak jsem si myslel že to ma zadní kabinu kde je umístněna postel, to jsem se dozvěděl až po chvílce, když jsem dal /fp a koukl do zadu, jelikož mi přišlo už zbytečné psat do LOOC "MC" tak jsem pokračoval v RP. Nebo to může být tím, že jsem měl IC tušení že mě někdo chce přepadnout a začal jsem s truckem jet z leva do prava a z prava do leva, to může být taky ta věc. 

2. Ban

Tady se jednalo o to, že jsem měl pursuit s vozidlem DH, začalo to někde v RC, kde mě naháněl kamarád Wytrych a onedlouho se zapojilo vozidlo DH s posádkou Magovce a Radka. Od RC jsme pokračovali do LS a v tom stresu, jednoho s druhým, jsem se ani nevim proč.. ale rozhodl jsem se vyjet 7 schodů u nějaké budovy, abych se skryl za sloupek kde mě stejně viděli 😃 Realně netuším, proč jsem udělal takovou blbost a vyjel jsem je, v tu chvili stresu jsem si myslel, že je to v pořádku ale pak, když jsem pokračoval a PD zamnou nejeli tak mi došlo, že jsem udělal něco špatně, bohužel bylo pozdě a portl se na mě Magovec s Radkem a ban byl udělen. Nemůžu si to obhájit, přiznávam chybu, kterou jsem v te chvíli nedokázal nijak napravit..  

3. Ban

Jednalo se o to, že můj tupý kamarád, přesně vystihuje i to co udělal @jbtpravidla Přišel ke břehu s kolem a co by práve jeho nenapadlo? Dal si glue, vše by bylo v pořádku, kdyby samozřejmě z toho kola nevysednul, proto jsem chvili letěl a snažil se narovnat vozidlo v ALTu, pravděpodobně to znáte, pokud si někdo da glue např. na auto, tak se může stat že auto bude vidět na stejnem mistě, ale když si da dana osoba ALT, tak auto bude někde jinde, bude v radiusu kolem auta, ale bude jinde a něco podobného se stalo nam, ale to by nebylo MTA, kdyby jsme nevzletlí a letadlo se nezačalo točit do té doby než nevybouchlo, samozřejmě jsem si podal report a hodný GM Wright nam to hned přijal. Neřešil nic, letadlo vrátil a ja šel off, vždy si dávam nějakou pauzu, ale když jsem přijel, to bylo nějak o te půl jedné, jak je napsano na banu, tak jsem si opět podal report, jelikož Wright síce portl letadlo, ale bylo nastartované a opět můj kamarád se rozhodl, že si přesedne na místo řidiče a bude s ním lětět, ani trochu jsem netušil že se tohle stane, protože jsem si myslel že vozidlo je uzamčeno, ale ono ne. On prostě vzal letadlo a začal s ním letět a když jsem přišel na server, tak letadlo nikde. Takže opět si podvam report na port a přijal ho GM Magovec. Samozřejmě že se ptal co se stalo, ale když jsem se napojil tak jsem tušil že letadlo bude hned vedle mě a ono nebylo, proto jsem byl chvíli zmatený, letadlo bylo portnuto ale s tím že kolo bylo na něm, což se stát rozhodně nemělo. Zapoměl jsem dodat, že vozidlo bylo respawnuto a portnuto zpět k nám a kolo nebylo vidět, takže to byl dalši důvod proč bych neměl podezřivat mě, že jsem udělal nějakou chybu. Ale nakonec se to vše vysvětlilo, zjistil jsem že kamarad za to sednul, opět to vybouchlo a dohnal mě k banu. Za tohle se omlouvám, šlo to vyřešit hned na začatku s podaním reportu o sundáni glue, ale myslel jsem, že pokud to dokážu udělat sám, tak nemam důvod zatahovat AT do toho, teď aspoň vím, že je to další chyba, kterou se musim naučit, že se to nedělá.

4. Ban

Tady se jednalo o chybu z mé strany, měli jsme pursuit a ja měl jeden a ten stejný status, který jsem si pořád refreshoval. viz. screen "krváca z hlavy" jelikož si status pořad refreshuju, tak se může stat, že si zranění ošetřim ale nechám si ten starý status.. to je ten problem přiznávam, moje chyba a určitě se nebude opakovat nic podobného s injuries.

5. Osudný Ban

Tímhle se nemam jako obhájit, zatkloukal jsem do poslední chvíle, až do chvíle že se můj kamarád rozhodl říct pravdu, neříkal jsem nic z důvodu toho že jsme byli na dissu a říkal mi abych nic neříkal dokud se nenapojí, protože mu to padlo. A co se týče toho co jsme dělali, cítime se potupně, že jsme dostali BAN za to že jsme to dělali (Nechci říkat co jsme dělali, protože to někdo může využít ve svůj prospěch) Nudili jsme se a prostě jsme to udělali.. nic nas neomlouva a ani to že jsme se nudili, přiznavam chybu a ban nemohl byt jinak popsán než takhle. Chápu i to že jsem naříkal, že.. nebudu nic dělat, neporuším pravidla.. ale stalo se. Proto bych chtěl naprávit sve činy jednou a na dobro, tedy pokud bude.. poslední šance udělena. A tento krát se opravdu budu snažit ale ještě trochu se vyjadřím dole. 😊

 

Jak jsem říkal, dlouho mi trvalo přemýšlet,  jestli mam napsat žádost nebo ne. Nakonec jsem se k tomu dokopal. Nechci UnBan proto abych šel trollit, tentokrát chci UnBan proto, abych se napojil, zmačkl F1 a napsal že chci důkladně zaučit a nasledně i přezkoušet a pokud daný helper řekne, že nejsem schopen hrát na serveru, tak na serveru hrát nebudu do té doby než se pravidla nenaučím.. kdyby mě to stalo UnBan, tak klidně i na 100%.

Jde mi o to že jsem si na serveru vybudoval kamarády a společnost při které se dobře cítim, nic vic nic míň. Taky hry nehrám kvůli toho abych.. nevim.. střílel, kradl auta, hackoval semafori a nechal vybuchovat cestu. Jde mi o to že hrám kvůli lidem, protože lidi dělaji tu hráčskou komunitu lepší než vývojáři. Bez hráču by neměli vývojaři co jíst a ne? 😅  Chci přijat všechny možnosti pro udělení UnBanu. Pokud by byl návrh od někoho z AT, rád bych si ho vyslechl a zároveň plan uskutučnosti, vše udělam pokud mě to bude stát zkracení/UB. 

 

Děkuji vám za přečtení!

K.

@Dzardys @magovec

13.3.2023 10:12

Kdyby ses k věci přiznal rovnou, dostal bys nanejvýš pár hodin za blbosti s dronem. Jestli však něco nesnáším, je to lhaní. Oba moc dobře víte, že se pravdu dřív nebo později dozvíme, prostředků k tomu máme opravdu nespočet!

Nicméně i když jsme vám oběma přesně vylíčili, co se stalo, tvrdili jste nám, že ne, že to samo. Když už něco pokazim, tak se k tomu přiznám a nesu za to následky jako dospělej člověk, nemyslíš? Jedinej tvůj kamarád byl schopnej říct, že máme pravdu, a ačkoli jsme to z vás tahali jak z chlupatý deky, omilostnil jsem ho a dostal "jen" 14 dní. Ty ses k tomu přiznal až teď, to už je dost pozdě.

Pochopím všechno, odpustím v podstatě taky, ale lhaní opravdu ne. Nejde o život, není důvod, abys lhal. Přesto ti však stojí za to zapírat, ještě k tomu zrovna přede mnou, když víš, jak se k takovým situacím stavím. Za mě není jediný důvod ti ban v současné chvíli zrušit, nicméně report řešil primárně magovec, jehož případné rozhodnutí budu naprosto respektovat a podporovat, ať už bude pro unban nebo proti němu.

13.3.2023 16:26

Krásné dobré odpoledne,

došla doba, abych se k tomuto konečně po dni stráveném v milované škole vyjádřil. Nebudu chodit kolem horké kaše a rovnou v těchto prvních řádcích vyjádřím to, že NESOUHLASÍM s tvým unbanem. Možná si mě nebudeš pamatovat z našich dob minulých, kdy jsme spolu měli čest něco málo poRPit, především v tom ilegálním světě. Občas jsme se dokonce i slyšeli, takže mám tak vcelku zmapováno, co vlastně na Skimu hledáš.

Věř tomu, nebo ne, avšak jsem byl kdysi kontaktován ohledně tvého globálního banu, abych na něj upozornil či něco takového. Věřil jsem pevně v to, že se lidé dokáží změnit a že jsi možná dokázal přestat dělat to, co jsi doposud na Skimu dělal. Možná jsem i doufal v to, že se napravíš a najdeš si nějaké méně "kontroverzní" RP. Tímto nechci říkat, že tvé RP by bylo nějak špatné, to vůbec ne. Občas jsem tě potkával a žil jsem v takovém domnění, že je dobře, že jsi dostal další šanci. Bohužel to se změnilo s již tebou zmíněným banem za RP driving, jenž jsem ti udělil já. Uvědomil jsem si, co jsi v minulosti dělal a tak jsem si tě dal do takového mého "hledáčku" na reporty. Tzn. důvěřuj, ale prověřuj.

Čas plynul a dostal se ke mně další tvůj report na zmíněné letadlo. A hele, ono to opravdu nebylo jen tak náhodou. Situaci jsem s vámi oběma řešil, avšak jste se mi ani jeden nehodlali přiznat. Jak Dzardys zmínil, prostředků ke zjišťování toho, kde je pravda, máme nespočet. Byli jste na to tedy oba upozorněni a následně jsem vás poslal s banem spát. Stále tam možná byla kapka toho, že to byl jen výkyv nálad.

A přišel osudový den. Den, kdy sis podal report na to, že jsi záhadně zemřel. Jelikož jsi tak učinil i ty, tak já nebudu samotnou situaci dále rozebírat. Opět se budeme opakovat, prostředků ke zjišťování podobných situací máme nespočet. Od samého začátku jsem věděl, co se odehrálo, avšak jsi měl potřebu stále zapírat. Zbytek již za mě vystihl Dzardys, za což mu děkuju.

Podtrženo sečteno. S tvým unbanem určitě na jistou dobu nesouhlasím. Jedná se zkrátka o tvou druhou permu, která by tě snad mohla ponaučit o tom, jak se chovat na takovém serveru a hrát v souladu s pravidly. Nemám problém s tvým unbanem někdy v budoucnu souhlasit, avšak dnes nebude tvůj den, je mi líto.

Pokud bys měl dostat další šanci, věř, že bude absolutně poslední.

S přáním pěkného dne a hodně štěstí,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~51

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo