Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o Unban.


AlexiKKiS

Hráč

23
13.3.2023 20:16

Rád by som požiadal o unban alebo minimálne aspoň o skrátenie trestu ban som mal vraj za podvod no podvod to nebol. Bohužiaľ sa jedna o chybu z mojej strany, ako hovorím chalanovi som predal model pozemok a modul frakčné sídlo samozrejme prebehol obchod všetko, ako sa malo IC, a tak ďalej samozrejme, ako chalan čakal na nahranie toho modelu, no ja som pracovne odcestoval bohužiaľ som mu zabudol povedať nech si to nahrá do mta editoru a nech si to hodí na ticket. Takto áno viem tento model už raz bol zamietnutý lebo vraj to je model, alebo neviem moc sa do toho nerozumiem tak som si myslel že stačilo to len nahrať do mta editora a nebude problém to nahrať no ja som si povedal, že to račej predám mne sa na to čakať nechcelo. Prebehol obchod, ako som už vravel no počas toho, ako som bol preč tak sa to zamietlo (model) no bohužiaľ som nebol doma tak som navrhol, že urobím chalanovi nový mapping samozrejme musel počkať pokiaľ dôjdem domov no tak chalan si myslel že bude lepšie keď prebehne void no tak on požiadal o void. Void prebehol a ja som dostal permu za podvod neviem. No samozrejme poučil som sa zo svojich chýb. @Dzardys

Jackal

VIP

46
13.3.2023 20:52

"ako hovorím chalanovi som predal model pozemok a modul frakčné sídlo samozrejme prebehol obchod všetko, ako sa malo IC"Výměna IC za OOC? 🤔

Každopádně jo, unban si zasloužíš, ale bohužel ne teď. I kdybychom pominuli ten obchodní podvod, kdes mu teda údajně nabídl, že mu uděláš novej mapping, tak furt je tu to globální pravidlo 15.

 

AlexiKKiS

Hráč

23
13.3.2023 20:59

určite to nebolo napisane v IC svete že predám frakčne sidlo proste to bolo navrhnute ako projekt baraku. proste hotovej projekt proto to frakčne sidlo.

 

14.3.2023 08:21

Už jen z principu, že jsi odcizil nějaké cizí dílo, které jsi za účelem nátlaku u prodeje vydával za své, nemám sebemenší důvod ti za tak krátkou dobu unban udělit. Moc dobře jsi věděl, že ti byl ticket zamítnut, ale stejně jsi to šel prodat. Mimochodem, ta smlouva byla hrozně vtipná, od kdy se hráči vlastněné pozemky evidují do katastru Slovenské republiky?

Žádost zamítám, zkus to za měsíc.


Powered by LeoSight IFS
LT~37

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024