Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Úprava autoškoly


RaketakJura

Hráč

26
16.3.2023 16:17, naposledy upraveno 16.3.2023 16:20 uživatelem RaketakJura

Zdravím, jak si mnozí z vás mohli všimnout, na serveru, při praktické části autoškoly, tedy jízdy, vedle vás nikdo nesedí, někteří hráči si bohužel neuvědomují, že v reálném životě, by vás přisedící komisař opravdu nenechal "projít" pokud jedete většinu cesty po trávě, překračujete rychlost, nedodržujete pravidla silničního provozu apod.  Tento návrh jsem chtěl sepsat dříve, ale dnes jsem byl svědkem, kdy jeden nejmenovaný hráč ujížděl PSA ve vozidle autoškoly a byl to ten poslední impulz který mě dokopal abych toto sepsal. Myslím, že by tento návrh ocenila jak komunita tak někteří členi AT či HT. Jednalo by se tedy o přidání NPC které by sedělo vedle hráče, který by již zmiňovanou praktickou zkoušku vykonával.

V době kdy nasednete do vozidla vám v chatu vyskočí "Musíš dokončit praktickou zkoušku bez poškození automobilu a porušení dopravních předpisů". Nevím jak složité na provedení to bude, ale myslím, že pokud by řidič byť jen lehce naboural tak mu to po přijetí zpět k odboru dopravy napíše, že zkouškou neprošel. Myslím, že to hráče donutí se ve vozidle autoškoly chovat tak, jak by se opravdu chovat měli a nedělat zbytečné hlouposti, které následně končí banem.

 

 

 

Jackal

VIP

46
16.3.2023 16:34

Na Artheonu kdysi takový script byl, že vedle řidiče sedělo NPC, které při překročení rychlosti strhávalo řidiči body. Upřímně nevím, proč stejný script není i na Skimu, ale v mnoha ohledech by to pomohlo k lepšímu.
Souhlas

jan38

Hráč

41
16.3.2023 17:32, naposledy upraveno 16.3.2023 17:33 uživatelem jan38

Ano na artheonu to bylo, 3x překročil jsi rychlost a po ukončení jízdy jsi nesplnil zkoušku, tady ve skimo mužeš delat co chceš jen stačí před koncem jízdy zajít do servisu a vratit se do atoškoly a hotovo máš řidičák

Satann

Hráč

22
16.3.2023 17:49

Na nic na fóru nereaguji, ale tohle je první příspěvek, který mě k tomu poprvé donutil.

Nápad je správný, to určitě souhlasím, ale je potřeba podotknout, že po mapě jezdí lidi co nehledí na okolí, to znamená, že ti škrábnou auto, když máš přednost a můžeš si to dát celé znovu. 

Satan


Powered by LeoSight IFS
LT~56