Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za Spam DO IC CHATU

neznamy#10386

Smazaný účet

5
16.3.2023 23:30

Dostal jsem ban za spam do IC chatu od Dzardyse. Věc je taká, že mě unesli a následně okradli. Poté na místo přijeli 3 policisté v jednom vozidle. V tu chvíli jsem viděl policisty a začal jsem řvát vícekrát o pomoc. Samozřejmě i IRL bych vícekrát řval o pomoc nebo bych se vyloženě bál, kdyby někdo na mě mířil se zbraněma. Doopravdy jsem nevěděl, že se jedná o IC spam do chatu a chci se proto omluvit. Holt jsem více méně nový na skimu, takže se to více méně učím. Pokud by byl možný unban nebo aspoň zkrácení banu, tak budu rád. Přeji příjemný zbytek večera. Ahoj. @Dzardys

17.3.2023 07:55

Trest ti nakonec prodloužil magovec, z mé strany ti povím jen tolik, že napsat za krátký časový interval několikrát do chatu "Pomoc!" nepřijde nikomu v pořádku, navíc co ti bránilo to napsat do jedné zprávy? 😉