Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za PG


Raysear

Hráč

6
19.3.2023 00:47

Zdravím.

Dostal som ban za PowerGaming.

Keďže neviem že kedy/čo som robil že musím mať ban za PowerGaming. Na serveri som len jazdil autom, keď tak tak som chcel skočiť z komína (ako vždycky). Reálne neviem čo som spravil, čiže by som bol rád za vysvetlenie, keď tak skrátenie. Dokážem tu povedať čo som robil na serveri:

Menil som si SPZ na aute bol som svedkom autonehody (ktorú som nespáchal lenže si to zamysleli že hej tak som dostal pokutu), skoro sme okradli týpka, driftovali sme pri Blueberry Spedition, rozprával som sa z bratom, naháňali sme mergla lebo nás nazval "negrami" jeden týpek z mergla vyletel tak sme mu zavolali záchranku, brat mi oznámil správy o babke, išli sme do kina, o pár minút neskôr sme odišli, išiel som na komín, medzitým brata odchytili PSA, brat prišiel ku mne na komín, nejako ma dostal dole, povedal mi že babka umrela, skoro som zletel z kopca pri 200km/h, plakal som, bol som zavretý do väzenia. Reálne všetko čo si pamätám. Prosím o vysvetlenie banu, lebo si fakt nepamätám kedy by som mohol robiť PG, a v čas kedy som ban dostal som už asi hodinu nehral, čiže to mohol byť omyl, ale aj tak to sem pridám.

Prajem pekný zvyšok dňa (aj keď je skoro 1 ráno:D)

Raysear

Hráč

6
19.3.2023 00:48
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post

Jackal

VIP

46
19.3.2023 00:57

"bol som zavretý do väzenia."
Ano, byl jsi "zavretý do väzenia" a i přesto sis dal post na Iris. Za to jsi dostal ban.

Raysear

Hráč

6
19.3.2023 01:02, naposledy upraveno 19.3.2023 01:08 uživatelem Raysear

Už asi 5 minút sa tu snažím vyrobiť odpoveď ale nejde to. Ten post som dal cez môj mobil, v realite keďže som sa nudil a nemal čo robiť (aj keď je 1 ráno a mal by som spať viem).

19.3.2023 10:32

Dostal jsi ban za powergaming, při nástupu do policejní cely ti byli odebrání všechny věci a i přesto jsi psal na Iris a přál sis aby tvou postavu usmrtili, takže žádost zamítám a zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~50