Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení Banu


Develon

Hráč

40
19.3.2023 19:01

Zdravím , dnes jsem dostal ban za PG, a non Injuries od @Dzardys. Pro vysvětlení , od Brega bylo dodáno video ve kterém se kloužu po boku spolujezdce po silnici. Ano to jest pravda, ale rozeberme si situaci. Vyjížděl jsem z Fort Carsonu, a nevím jestli bylo něco na silnici či tak , ale rozhodilo mě to a šel jsem na 2 kola a následně na bok, po boku jsem se klouzal cca 20 metrů, to přiznávám. Nicméně nevidím PG v tom že se auto nazpět obrátilo, můžeme to svádět na nerovnost terénu. Co se mohlo stát autu? pokud jsou tam tlumiče a dopadlo zpět na kola, hádám že bude celá pravá strana třeba přelakovat, možná vyměnit pokroucené dveře. Co se týče RP injuries, vozidlo se klouzalo po straně spolujezdce, takže počítám s tím že se moje osoba , jakožto řidič naklonila též, mohla se bouchnout , ale i nemusela, řekněme že 6ti bodové pásy opravdu osobu přitáhli do sedačky, následně následoval pád zpět na kola, jaké injuries z toho mohu vyvodit ? lehká dezorientace ? bolest za krkem ? neřekl bych že si musím něco zlomit že rozrazit hlavu. Nicméně ano , po tom co sem se dostal z dosahu psa jednotek jsem zaerpil status ve kterém bylo že jsem se mi krvácí čelo, jsem lehce pomlácen. Rád bych proto věděl kde je takovej problém.

19.3.2023 20:06

Powergaming vidím v tom, že jsi jel dál, jako by se vůbec, ale vůbec nic nestalo. Stát se ti tohle v realitě, jsem přesvědčen, že by tvá osoba nebyla nebojácnou Katarinou V., nýbrž by ses jako každý jiný v danou chvíli bál - ostatně taková je přirozená reakce ve chvíli, kdy se přiblížíš potenciální smrti nebo nějakému většímu zranění.

Můžeme se tu dohadovat o tom, jestli injuries ano nebo ne, ale budeme rozumní a budeme se držet dlouhodobě zavedeného pravidla, že si alespoň nějaké drobné injuries dáme vždy! 😉

Ale jak říkám, můj problém s tvou akcí nejsou injuries, ale tvá reakce na danou situaci. Prostě jedem, nic se nestalo.. 🤦🏻


Powered by LeoSight IFS
LT~30