Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Úprava pravidel pro ilegální RP

1 2



Jackal

VIP

46
20.3.2023 16:53

@ImNotMagnett Ah, tak to se omlouvám za označení "komedianti" nicméně vypadalo to vskutku zajímavě...ještě jak jsem vylezl z alttabu, vzpamatoval se, začal ujíždět a jeden z Vás se mě pokusil bloknout, ale dobrá tedy :D

@Rataj 10 minut se tu snažím vymyslet něco, čím bych mohl vysvětlit proč by ty CK v gang oblastech byly skvělá možnost...ale nedokážu to sepsat tak, aby to dávalo alespoň trochu smysl. Nicméně si myslím, že občas bude lepší volit IC tresty, než se spoléhat na nějaké common sense.
Ostatně i při vniknutí na vojenskou základnu dostane člověk CK (pokud tam zrovna někdo bude, což se často nestává.) i přesto, že by se to dalo brát jako porušení zdravého rozumu.
A ano, vím, že se dá udělit CK i za nevážení si života, ne pouze ban, ale upřímně si myslím, že se zde na NVL nebere absolutně žádný, když už, tak minimální, ohled. Ukázkovým případem jsou akce od Los Fuentes krátce po vydání gang updatu, kdy jim jistý policista neustále najížděl do Doherty, kde sbírali vliv a pokaždé se tam strhla obří přestřelka. Ve finále mu chtěli dát CK, právě za nevážení si života, a bylo jim to zamítnuto. 
Navíc, sbírat veškeré důkazy o tom, že si osoba nevážila života a následně nechat administrátora celou situaci prošetřit a vyhodnotit zabere tak moc času, že to ve finále ani nestojí za to se o to pokoušet. 
Toto je prostě drobná změna, která by vedla akorát k lepšímu, protože momentálně je vliv naprosto k ničemu a i když je nějaká ilegálka v nějakém území "vlivná", tak to může sloužit akorát tak na OOC flex, že maj v /gang hodně bodíku. ICly jim to je naprosto k ničemu (pominu-li fakt, že mají menší šanci že jim někdo bude krást území a budou dostávat méně peněz z výpalného)

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~15