Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unpermu (udělenej SedliX)


RyderWillson

Hráč

17
21.3.2023 15:43

Zdravím. Chci se omluvit za své činy na Skimo Roleplay. Vím, že jsem udělal chybu, a tu chybu jsem opakoval. Ale chci Vás přesvědčit, že jsem se změnil, a že udělám vše pro to aby se to už neopakovalo. A po dvou letech si myslím, že jsem toho schopen. I když nejsem o moc chytřejší, tak jsem moudry dost na to abych tu chybu už neopakoval. A to že mi zmizely mé zakoupené pozemky a vozidla je už dost velký trest. Z respektem řečeno. Takže vás prosím, Dali byste mi unban? Ps. Nepodporuji LGBT

22.3.2023 10:57

Ahoj,

jsem rád, že ti narážka na LGBT došla a konečně je tvůj text nějak čitelný. S žádostmi o unban bojuješ docela dlouho, se SedliXem už víc než rok narážíme na tvé jméno. Musím uznat, že jsi poměrně vytrvalý, to mě vede k tomu, že o hraní u nás máš opravdový zájem.

Nicméně by mě zajímalo, jestli se podle toho dokážeš i chovat. Přeci jen to budou za pár měsíců dva roky od uděleného banu, to jsi měl doufám víc než dost času si pravidla a celkově RolePlay nastudovat. Historii máš dost obsáhlou, nicméně přihlédnu na to, že jde o tvou třetí a poslední šanci, a unban ti tedy nechám udělit. Očekávám od tebe však, že svou šanci nezahodíš - a pokud ano, ani za dva roky ti u žádosti nevyhovím.

Doufám, že srozuměno.


Powered by LeoSight IFS
LT~35