Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vysvětlení banu, popřípadě unban.


PinkFloydCZ

Hráč

17
22.3.2023 17:34

Dobrý den, chci se zeptat, za co jsem dostal ban? (Na 6 hodin) - Vím, za co, ale příjde mi to nefér, jelikož to bylo ve fázi takové, že jsem to RPil.. 

Vysvětlení pro ty, co neví o co jde:

Jel jsem svým vozidlem od Blueberry přes Fort Carson, kdy jsem se rozjel (cca 100km/h) a najel na kopeček, který jsem lehce přeletěl, nikoliv nijak extra.  
Hned na to jsem vůz zastavil, samozřejmě po tom, co jsem si zaRPil své zranění.

Vystoupil jsem, a šel to "rozdýchat" pak mně čekal ban.. 

PS: Příjde mi to nefér, jelikož to nebylo doRPené. Děkuji 

 

22.3.2023 19:55

Krásný dobrý večer,

abych se vyjádřil k tomu, co se stalo a proč jsem ti ban udělil. Proletěl sis to se starým BMW přes velký pískový kopec, poté sis to sjel dál a narazil jsi právě na mě. Já bych ti z mé pozice strašně moc rád věřil, že kdybys mě na tom místě nepotkal, tak to budeš RPit. Ale ruku na srdce, nikdo nikde, jel by sis dál. 

To bychom si shrnuli to, proč NonRP Driving. Teď si vysvětlíme proč TrashRP. Jak je na Skimu známo, vidět RP ve stylu "/me se bouchnul o volant" je hřích. Opravdu jsem nikdy za život neviděl někoho, kdo by měl natolik dlouhý krk, aby si přes bezpečnostní pás dal hlavou o volant, ještě když jsi ani do ničeho nenarazil. Vylezl jsi s auta a začal jsi chodit okolo něj. Samozřejmě bez statusu, když už naléháš na ty Injuries.

Já chápu, že jsi se snažil RPit. A taky kdyby nebylo toho nesmyslného /me, tak bych to ani popravdě neřešil tímto způsobem, tomu věř. Banů jsi v poslední době taky nepochytil zrovna málo, takže bohužel nemám potřebu ti unban udělit. Věřím, že se dokážeš ponaučit a doufám, že se jedná o tvůj poslední ban.

S přáním pěkného večera,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Cepicka

220Kč včera v 23:25

Swerzy

203Kč včera v 22:14

Adaamekk

300Kč včera v 15:54

Nejnovější uživatelé
dadapatrasova

Registrován 27.4.2024

Tomaseklukasek

Registrován 27.4.2024

Samueeeel

Registrován 27.4.2024