Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Porušení globálního pravidla 1. (Permanent) @Pakandza


ToTum

Hráč

16
22.3.2023 21:27

Důvod banu: Porušení Globálního pravidla 1.

Kdo ban udělil: Pakandza.


 

Zdravím všechny čtenáře a komunitu Leosightu.

 Touto cestou bych chtěl upřímně vyjádřit své hluboké omluvy za mé nevhodné chování a porušení pravidel v této komunitě. Chápu, že jsem svým chováním způsobil vám a ostatním členům této komunity značné nepohodlí a narušil klid a důvěru, kterou si zasloužíte.

Snažil jsem se opravdu zamyslet nad důvody mého chování a uvědomuji si, že to bylo způsobeno mými vlastními problémy a nedostatky, jako jsou nedostatečná sebedisciplína, nedostatečná empatie a nedostatečné porozumění potřebám ostatních. Rozumím, že takové chování není v souladu s hodnotami, které tuto komunitu vyznačují a nebylo v mých silách přispět k vytváření kladného a pozitivního prostředí, které si přejeme.

Proto se tedy cítím zavázán k vám a celé této komunitě, abych vás ujistil o svém pevném závazku pracovat na svých nedostatcích a rozvíjet své schopnosti a dovednosti, které nám umožní být společně úspěšní. Snažím se také pochopit a respektovat vaše potřeby a očekávání, abych mohl lépe komunikovat a spolupracovat s vámi jako člen této komunity.

Rád bych se tedy touto cestou omluvil všem, které jsem svým chováním zranil nebo rozčílil. Slíbil bych, že budu pracovat na zlepšení svých schopností a chování. Slibuji, že budu pracovat na svých emocionálních reakcích a budu se snažit být ohleduplnější vůči ostatním.

Rád bych také využil této příležitosti k poděkování vám všem za vaši trpělivost, pochopení a podporu. Vím, že mé chování nebylo snadné a může trvat nějaký čas, než si znovu získám vaši důvěru. Snažím se však vynaložit veškeré úsilí, abych mohl být v budoucnu přínosem pro tuto komunitu.

S pozdravem, ToTum.

22.3.2023 23:17

Good ChatGPT

Holysek udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
23.3.2023 07:08
Dobrý den pane ToTume,
 
děkuji Vám za Vaši omluvu a projevený zájem o návrat do naší komunity. Jsem rád, že jste si uvědomil vážnost svého porušení pravidel a chcete na sobě pracovat, abyste se mohl stát lepším členem naší komunity.
 
Avšak, jako dobrý admin, jsem nucen brát vážnost každého porušení pravidel a na základě předchozího chování a historie Vašich přestupků, Vám nemůžu nabídnout okamžitý návrat. Musíte si uvědomit, že důvěra komunity je velmi důležitá a někdy může být velmi obtížné ji znovu získat.
 
Nicméně, pokud se opravdu chcete stát součástí naší komunity a máte zájem pracovat na svých nedostatcích, můžete mi poslat svůj plán a představu, jak se chcete zlepšit a jakým způsobem byste mohl komunitě pomoci a přispět k jejímu rozvoji. 
 
Děkuji Vám za pochopení.
S pozdravem, Game Admin Pakandža

Powered by LeoSight IFS
LT~83

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Cepicka

220Kč včera v 23:25

Swerzy

203Kč včera v 22:14

Adaamekk

300Kč včera v 15:54

Nejnovější uživatelé
dadapatrasova

Registrován 27.4.2024

Tomaseklukasek

Registrován 27.4.2024

Samueeeel

Registrován 27.4.2024