Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

mam problem s jednim hracom ktoreho poznam a porusuje pravidla jak sa len da


Dafcus

Hráč

5
24.3.2023 21:35

mam kamarata a nechcem bit k nemu zli ale ferovi tak som sa rozhodol ze ho nahlasim abi to bolo fer porusil niekolko pravidiel a aj mal perma ban vola sa boris na diskorde brupiskos a v hre si to moc nepametam ale ked bude online viem vam hned povedat ako sa vola mam ku vsetkemu dokaz poslem vam to kludne len nechapem ako sa to dava sem mam aj video ako mi dal kopanec bez toho ci sa ma spital ze ci ma kopol nedal mi na viber ja som sa mohol uhnut ci co neviem mal dat /do kopol ho? nie nedal potom vitiahol mobil s vodi aj s autom neviem ako alebo co ale napisal mi to do ic mobilu kde nemohlo bit mozne ze vitiahol s vody auto som ochotni poslat vsetki dokazi dakujem vopred

Michal159

Hráč

13
24.3.2023 23:23

Hezky sepsano.

 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

rybynozka

Hráč

6
24.3.2023 23:23

krásná gramatika.

Keksik udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjádřování

Yuutsu

Hráč

27
25.3.2023 08:26

Dobré ráno, 

Dafcusi nevím zda jsi troll nebo máš jen opravdu špatnou gramatiku, avšak pokud chceš nahlásit svého kamaráda bylo by lepší když by jsi k tomu dal rovnou důkaz v podobě videa, fotek, popřípadě logů.
Jediné co musíš udělat je že si vezmeš tu fotečku a nahoře v panelu máš vložit/upravit obrázek, popřípadě WIN+Shift+S kde si to vystřihneš a zde dáš jen ctrl+v. ohledně videa pokud není opravdu delší tak stačí použít: streamable.com, popřípadě upload na youtube.  


@Dafcus

28.3.2023 10:15

Děkujeme za nahlášení hráče, který má postavu "boris":

Určitě jsi mi to společně s nečitelným textem usnadnil... Ke stížnosti jsi nedoložil důkaz, jen o nějakém hovoříš, ale já vlastně ani nevím, na co si stěžuješ. Až ti vyprší fórum ban, zkus to ideálně znovu a lépe, tohle je neřešitelné.


Powered by LeoSight IFS
LT~49