Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


Morocko

Hráč

15
26.3.2023 11:45, naposledy upraveno 26.3.2023 11:53 uživatelem Morocko

Zdravím, rád bych si zažádal o unban, který jsem dostal dnes k ránu (cca 11 hodin) od : @Pakandza Mrzí mě, že kvůli ostatním se má poslední šance takhle pohnojila..

Abych uvedl čtenáře do děje, tak Vám všem popíšu, co se přesněji stalo..

Spawnul jsem se v Montgomery, kde jsem se nacházel bez auta.. později co mě oslovil nějaký hráč, tak jsem k němu nasedl a nechal se hodit k odtahovce Blueberry.. Bohužel cestou řidič (neznámý) jel polňačkou s Dodge Charger, kde v úměrné rychlosti 70-90kmh naboural do mostíku. Když jsem to viděl, tak jsem si to sám nějak zaerpil (dělal jsem seminárku a na serveru bylo 20 lidí, tak jsem to moc nehrotil, protože by se to rp těžko dál rozvíjelo) On si to zaerpil jak lobotom, který nehraje kvůli zážitku, ale neřešil jsem to.. poté se s hodně slabým RP rozhodl odjet k odtahovce, kde mě vysadil a následně ještě přejel (schválně 2x) Tak jsem si tam lehnul, ale jelikož jsem nechtěl, aby mi dal PK (protože se mi objevila kolonka zranění) tak jsem vstal a pomocí (/injured) se dobelhal k autu, abych do něj nasedl a napsal si o report, ale bohužel mi to nevyšlo, protože jsem v zápětí dostal ban..

Zde přikládám nějaké logy z dané chvíle..

Zde jsem si změnil walk, protože byl maskovaný a vezl mě jinam, než jsem chtěl, tak kdybych chtěl začít utíkat..

Zároveň tu jsou vidět mé /me, když jsme nabourali.

Zde si lze povšimnout jeho RP. (Mrdko napsal 10s předtím, než mě přejel)

Toto je můj poslední log, kde  si lze povšimnout, že uběhlo 30s a dostal jsem ban taktéž bez možnosti psat do F2.

dodatečné info: Můj status: Lehce pobouchaný, monokl pod okem, popáleniny/pohmožděniny od pásu, naražená ruka

                          Kolegovo status: teče krev z nosu

TOUTO ŽÁDOSTÍ NECHCI NIKOHO POHORŠIT ČI URAZIT, JEN SE TO SNAŽÍM VYSVĚTLIT A UVÉST NA SPRÁVNOU MÍRU. (kromě toho neznámého, ten si ban jistě zaslouží)

Děkuji za prostor a zbytek přenechám času a vyšší moci..

26.3.2023 17:15

Ahoj. Viděl jsem začátek i konec. Po nárazu tě vezl do Blueberry k odtahu, za tu dobu si opravdu mohl hodit report ať ho někdo alespoň reconuje, páč jeho chování a RP na server nepatří. Když se ještě vrátím jak si zandal injuries po nárazu během dvou sekund, nevím či na tohle máš speciální bind, který hodíš při každé téhle situaci nebo ti to tam ještě zbylo z minulého F8, hodně zvláštní. Injuries o ničem, po těžkém nárazu do konstrukce mostu a jeho pilíře ses pak akorát zmohl na smajlíka v OOC. Ten druhý expert má též permu. Pokud se někdy najde někdo kdo neumí udržet auta na silnici a chová se jako blbec, opravdu je na místě podat report ať se podobný situace neopakují. U tebe si pamatuju i situace, kdy ti nedělá problém otočil auto na střechu uprostřed Blueberry a v pohodě z něho odejít. Video z akce mám a několikrát jsem na to koukal, proto i to prodloužení trestu na následný permanentní ban.


Powered by LeoSight IFS
LT~47

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo